-
P
Dyskusja Iphone ---> NAS Problem ze zdjęciami
Ok muszę zatem cofnąć się o kilka kroków... Używam NAS tylko jako kopia zapasowa zdjęć z telefonów (urządzeń mobilnych). Jeden telefon z Androidem, drugi Iphone. Czy korzystanie z Qfile i używanie tego programu na telefonach do przeglądania zdjęć to dobry pomysł?- Promil
- Post #5
- Forum: Urządzenia mobilne i Narzędzia użytkowe
-
P
Właśnie zauważyłem jedną rzecz. Przy przeglądaniu przez FileStation zdjęć, nawet po otworzeniu w pełnym oknie występuje ten problem. Nie ma go jednak gdy zapiszę zdjęcie na dysku i otworzę je z komputera. Wygląda na to że problem leży przy generowaniu miniatury? dobrze kombinuje?- Promil
- Post #3
-
P
Witam wszystkich, Wczoraj zauważyłem, że niektóre zdjęcia (bez związku z pochodzeniem tego zdjęcia) na serwerze mają jakby niewłaściwe kolory. Zdjęcie jest czarno-czerwone. Np usta dziecka czerwone a reszta głowy czarna. I tak wygląda całe zdjęcie. Do przesyłanie zdjęć używam programu Qfile...- Promil
- Temat
- ios iphone nas problem
- Odpowiedzi: 4
-
P
Witam wszystkich
Witam wszystkich. Od niedawna jestem użytkownikiem urządzenia TS-212. Wiele tematów jest dla mnie niejasnych, stąd decyzja o dołączeniu do forum. :)- Promil
- Temat
- witam wszystkich
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Witaj nieznajomy!