-
Dyskusja TS-251- Nie Startuje
Witam... szukam pomocy.. TS 251 zdechl wiatrak startuje, dioda led LAN miga ...dysk sie rozkreca i dioda sie pali...... zadnego BIB nie ma oraz dioda STATUS ciemno... Brak obrazu...- kazmirz
- Post #4
- Forum: Serwisowanie elektroniki i modyfikacje sprzętowe
-
Dyskusja HELP - NVR ip 4 i 8 ip 16 ip - biale ryzowe pudelka.
Wywal kojdo. Aliexpress.com : Buy ANTSTEK N6200 16EH 9CH 5MP / 16CH 2MP Super Mini NVR with AEEye Smartphone App live view and playback support HDMI Audio output from Reliable mini nvr suppliers on ANTSTEK URCCTV Store dziala od 2 lat. i dobry sprzęt z serwisem i kontaktem.- kazmirz
- Post #26
-
Archiwum Plex - problem z konwersja multimediów
pomoże ktos? bo mam problem z tym ponizej.- kazmirz
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Instruktaż/Tutorial Plex - współdzielenie bibliotek pomiędzy odległymi użytkownikami
dobry dawno mnie nie bylo :) nick: kazmirz plexa postawilem na 256 rdzeniach :)) tj nvidia shield po lanie do qnapa :) lacze 50Mb/s upload- kazmirz
- Post #78
- Forum: Serwery multimediów (Plex, Jellyfin, Emby, DLNA)
-
Dyskusja KODI dzwiek 7.1
Generalnie android 6.0 jest w tym boxie. Dts i dolby 5.1 ogarnia. .tyle forum już czytałem że Masakra z tym dźwiękiem 7.1. Tak myslalem z tym 251a. Że ściema ,ale mówię sobie może technologia lotnicza i Celeron robi robotę :))))). Myślałem że komuś tutaj to działa. Na Androidzie. udalo sie...- kazmirz
- Post #4
- Forum: HD Station, Kodi i wyjście HDMI
-
Dyskusja KODI dzwiek 7.1
Ludzie :) :'( Mam 2 problemy. Posiadam wynalazek Nexbox A3 na Amlogic s912. Android 6.0. Walcze jak Lew od 4 dni i nie moge sobie poradzic z dzwiekiem 7.1. Raz czytam ze Kodi nie radzi sobie z True HD, pozniej ze to wina Androida, pozniej ze tylko dziala na nVidia Shield. Ja sie pytam do...- kazmirz
- Temat
- dźwięk hd station kodi
- Odpowiedzi: 3
- Forum: HD Station, Kodi i wyjście HDMI
-
jaki teraz masz soft dzialajacy ?:) ktos instalowal nowy soft z lutego ? ftp://78.102.14.99/FTP/Cantonk/IP/02_NVR/01_FW/hi3520D_4ch_8ch/2016_02_8ch/- kazmirz
- Post #24
-
Ever 500 LCD - ups
Witajcie..Jezeli ktos potrzebuje mam na sprzedaz ups jak w tytule. Dziala pod qnap ts 251. 535 464 351 Lukasz. https://lh3.googleusercontent.com/-2PYML2SxWaQ/Vur_f59EI3I/AAAAAAAANkE/0qXri_GXSbkdjoYV7SNwZrU1EEdqHI7CQCCo/s512-Ic42/upload_-1 250zl -
Instruktaż/Tutorial Ratowanie kamerek 1.3mpix (Longse, ala EPCAM, ...)
moze nagrasz film krok po kroku :) ?- kazmirz
- Post #7
- Forum: Monitoring NVR: QVR Pro, QVR Elite, Surveillance
-
Dyskusja Kamery zakłócenia - czarna magia - Trójkąt Bermudzki
ok dziekuje za info..juz wgrywam..ale faktycznie imx 222 lepiej sobie radzi z czernia niz imx 238. Problem znika gdy dajemy na OFF Back light compensation...i lini brak...lecz po kazdym resecie kamera wraca do ustawien..i za kazdym razem trzeba wlaczac ten off..bo nie zapamietuje ustawienia.- kazmirz
- Post #9
- Forum: Hydepark (Off-topic)
-
Czy możesz mi powiedzieć jaki soft masz na tej kamerze .gdzie radzi sobie ok ?..boże jeżeli to jest tak jak mówi Mariusz to obłęd. Jak nie wiedza boli. 5 dni zmarnowalem na szukanie przyczyn i nerwów. Soft 4.0.1.32 wgrany i zdecydowanie lepiej. Czy zakup oswietlacza IR aby doświetlone było...- kazmirz
- Post #7
-
nie wiem sprawdze...ale fakt kamery ktore sprawdzam sa na ukladzie 3518C... mam jeszcze kamery na innych ukladach i sprawdze...ale jezeli mowisz ze to kwestia softu...ok sprawdze To...5.1.3.5 .aktualny..- kazmirz
- Post #5
-
tak zgadza sie motor jest czarny... ciemny..tylko jedna tuba taka sama...wisi na zew..i patrzy na wejscie garazu..i szumow nie ma...- kazmirz
- Post #3
-
Witam Serdecznie. dawno mnie nie bylo lecz siedze i staram sie rozgrysc problem. Ponizej przedstawie 2 filmy ,ktore to pokazuja.. prosze o konkretne odpowiedzi...co wyeliminowalem. Spadkow napiecia brak..prad jest.. Zasilanie idzie z zasilacza buforowego 13.51 V .. Jezeli zasile kamere na...- kazmirz
- Temat
- kamera kamery media
- Odpowiedzi: 8
-
Kamery IP ala EPCAM 1.3 i 2.0mpix tubowe oraz kopułowe - 50 PLN netto
Będzie działać Aktualizujcie swoje kamery programem hi upgrade co dałem wyżej. Robienie tego poprzez www lub ipsearch czasem kończy nie kompletnym wgraniem i kamera się nie podnosi po ip. -
nie potrzebny kolor bluzy bandziora..byle bylo logo widac:D -
bardzo dziekuje. Ci panie !... -
dla potomnych. HI Upgrade - narzędzie do upgrade kamer opartych o chip HI3516C i HI3518C http://mwpower.pl/app/HisiliconUpgradeDevice.zip Pobierz - MW Power gwardia narodowa Kazmirza:) teraz to wpiac w siec i bedzie bangla :)..Jak ktos ma jakis sprzet na wymiane ..lub cos ten teges ..:) -
Dyskusja Wyłączenie konta admin - konsekwencje.
ja bylem tez taki madry i wylaczylem konto admina..Najgorsze co moglem zrobic :)...polecam przycisk reset z tylu obudowy na 3 s.- kazmirz
- Post #7
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
tego :-)) Bus Pirate to wielozadaniowy interfejs który może pełnić rolę analizatora stanów logicznych (SUMP), programatora AVR zgodnego z STK500v2, mini oscyloskopu, programatora FLASHROM - programowanie pamięci SPI Flash i BIOS, bus sniffera , programatora JTAG XSVF (programowanie FPGA i...- kazmirz
- Post #19