Rozwiązany Brak ikon w qnapclub.eu

Discussion in 'Inne' started by guffi, Nov 18, 2020.

Loading...
  1. guffi
    Offline

    guffi System Engineer Q Specialist

    Joined:
    Mar 13, 2020
    Messages:
    138
    Local Time:
    3:24 PM
    Ratings:
    +5 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    Mam problem ze sklepem ponieważ jak odśwież sklep appcenter to pokazują się inne repo. A w repo qnapclub to nie pokazują się ikony programów, co to może być
    aimages91.fotosik.pl_443_f2deafae0f909d21.
    Wersja oprogramowania Firmware: 4.5.1.1480 Build 20201108
    Model serwera: QNAP TS-251D
     
  2. pigers
    Online

    pigers zapytaj Silasa Administrator

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    10,635
    Local Time:
    3:24 PM
    Ratings:
    +1,605 / 38 / -20
    Followers:
    7
    QNAP:
    TS-653D
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-653D 1 GbE
    nic niezwykłego - cert SSL został wygaszony:

    upload_2020-11-18_11-14-42.

    a że to nie jest problem QNAPa - pisz do wsparcia w/w repo: support@qnapclub.eu

    @Silas Mariusz@Silas Mariusz - pingniesz kogo trzeba ?
     
  3. guffi
    Offline

    guffi System Engineer Q Specialist

    Joined:
    Mar 13, 2020
    Messages:
    138
    Local Time:
    3:24 PM
    Ratings:
    +5 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    Mam jeszcze mam takie wątpliwości, na przeglądarce Microsoft edge to mają prawie wszystkie programy ikony czego tak się dzieje?
     
  4. pigers
    Online

    pigers zapytaj Silasa Administrator

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    10,635
    Local Time:
    3:24 PM
    Ratings:
    +1,605 / 38 / -20
    Followers:
    7
    QNAP:
    TS-653D
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-653D 1 GbE
    Za problemy z repo jest odpowiedzialnego jego wsparcie, brak ikon nie dyskwalifikuje jego funkcjonalności.

    Jak chcesz drążyć temat to poczytaj o cerytfikatach SSL, łańcuchach zaufania i wsparciu przeglądarek/programów dla nich - temat jest za szeroki dla tego forum i nie wnosi nic poza zaspokojeniem Twojej ciekawości.

    Równie dobrze możesz mieć zainfekowanego kompa ..
     
  5. guffi
    Offline

    guffi System Engineer Q Specialist

    Joined:
    Mar 13, 2020
    Messages:
    138
    Local Time:
    3:24 PM
    Ratings:
    +5 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51 1 GbE
    kompa to nie mam zainfekowanego bo sprawdzałem też na linuxie. Dobra zamykam temat