Dotyczy produktów
Wszystkie subskrypcje w Software Store
Scenariusz
Obecnie mam subskrypcję miesięczną. Czy mogę zmienić ją na subskrypcję roczną, dwuletnią lub trzyletnią?
Rozwiązanie
QNAP oferuje wyłącznie subskrypcje miesięczne i roczne. Plany dwuletnie i trzyletnie nie są obecnie dostępne. Aby przełączyć się z subskrypcji miesięcznej na roczną, należy zakupić nową subskrypcję. Poniżej przedstawiono dwa sposoby, w zależności od tego, czy od pierwotnego zakupu minęło mniej niż 14 dni.
Dalsze informacje
Wszystkie subskrypcje w Software Store
Scenariusz
Obecnie mam subskrypcję miesięczną. Czy mogę zmienić ją na subskrypcję roczną, dwuletnią lub trzyletnią?
Rozwiązanie
QNAP oferuje wyłącznie subskrypcje miesięczne i roczne. Plany dwuletnie i trzyletnie nie są obecnie dostępne. Aby przełączyć się z subskrypcji miesięcznej na roczną, należy zakupić nową subskrypcję. Poniżej przedstawiono dwa sposoby, w zależności od tego, czy od pierwotnego zakupu minęło mniej niż 14 dni.
- Zmiana subskrypcji po wygaśnięciu
Aby przełączyć się na subskrypcję roczną po zakończeniu bieżącego okresu:- Wyłącz automatyczne odnawianie bieżącej subskrypcji w Software Store. Aby uzyskać szczegółowe informacje, zobacz Dlaczego moja licencja subskrypcyjna jest automatycznie odnawiana? Jak to wyłączyć?.
- Kup subskrypcję roczną w Software Store po wygaśnięciu bieżącej subskrypcji.
- Zwrot i ponowny zakup (w ciągu 14 dni)
Jeśli od pierwotnego zakupu minęło mniej niż 14 dni, możesz zażądać zwrotu pieniędzy:- Dezaktywuj licencję na serwerze NAS, jeśli jest już aktywowana. Aby uzyskać szczegółowe informacje, zobacz Dezaktywacja licencji.
- Poproś o zwrot pieniędzy w Software Store. Aby uzyskać szczegółowe informacje, zobacz Jak uzyskać zwrot pieniędzy, jeśli kupiłem niewłaściwy produkt licencyjny?.
- Kup subskrypcję roczną w Software Store po zwrocie pieniędzy.
Dalsze informacje