Wszystkie subskrypcje Software Store
Obecnie korzystam z subskrypcji miesięcznej. Czy mogę zmienić ją na subskrypcję roczną, dwuletnią lub trzyletnią?
QNAP oferuje wyłącznie subskrypcje miesięczne i roczne. Plany dwuletnie i trzyletnie nie są obecnie dostępne. Aby przejść z subskrypcji miesięcznej na roczną, należy zakupić nową subskrypcję. Poniżej przedstawiono dwa sposoby, w zależności od tego, czy upłynęło 14 dni od pierwotnego zakupu.
Scenariusz
Obecnie korzystam z subskrypcji miesięcznej. Czy mogę zmienić ją na subskrypcję roczną, dwuletnią lub trzyletnią?
Rozwiązanie
QNAP oferuje wyłącznie subskrypcje miesięczne i roczne. Plany dwuletnie i trzyletnie nie są obecnie dostępne. Aby przejść z subskrypcji miesięcznej na roczną, należy zakupić nową subskrypcję. Poniżej przedstawiono dwa sposoby, w zależności od tego, czy upłynęło 14 dni od pierwotnego zakupu.
- Zmiana subskrypcji po wygaśnięciu
Aby przejść na subskrypcję roczną po zakończeniu bieżącego okresu:- Wyłącz automatyczne odnawianie bieżącej subskrypcji w Software Store. Szczegóły znajdziesz w Dlaczego moja subskrypcja odnawia się automatycznie? Jak to wyłączyć?.
- Zakup subskrypcję roczną w Software Store po wygaśnięciu bieżącej subskrypcji.
- Zwrot i ponowny zakup (w ciągu 14 dni)
Jeśli od pierwotnego zakupu nie upłynęło 14 dni, możesz wystąpić o zwrot:- Dezaktywuj licencję na NAS, jeśli jest już aktywowana. Szczegóły znajdziesz w Dezaktywacja licencji.
- Wystąp o zwrot w Software Store. Szczegóły znajdziesz w Jak uzyskać zwrot, jeśli zakupiłem niewłaściwy produkt licencyjny?.
- Zakup subskrypcję roczną w Software Store po otrzymaniu zwrotu.