Multimedia Console
Po dodaniu Folderu Zespołu Qsync jako źródła treści w Multimedia Console, folder ten nie pojawia się w aplikacjach multimedialnych, takich jak QuMagie, Photo Station, Video Station i Music Station.
Multimedia Console nie obsługuje Folderów Zespołu Qsync jako źródeł treści. Chociaż można dodać te foldery w Zarządzaniu treścią, aplikacje QuMagie, Photo Station, Video Station i Music Station nie będą ich wyświetlać.
Scenariusz
Po dodaniu Folderu Zespołu Qsync jako źródła treści w Multimedia Console, folder ten nie pojawia się w aplikacjach multimedialnych, takich jak QuMagie, Photo Station, Video Station i Music Station.
Wyjaśnienie
Multimedia Console nie obsługuje Folderów Zespołu Qsync jako źródeł treści. Chociaż można dodać te foldery w Zarządzaniu treścią, aplikacje QuMagie, Photo Station, Video Station i Music Station nie będą ich wyświetlać.
Dodatkowe informacje
- Dlaczego nie mogę ustawić folderu domowego jako źródła treści w Multimedia Console dla inteligentnego albumu w QuMagie lub Photo Station?
- Czy mogę aktywować Multimedia Console za pomocą samodzielnie utworzonego multimedialnego folderu udostępnionego na woluminie innym niż systemowy?
- Czy mogę dodać dyski zewnętrzne jako źródło folderu multimedialnego w Multimedia Console?