Panie Pigers (…i każdy, kto może pomóc). Biorąc pod uwagę rozległą Pana wiedzę na temat, który mnie interesuje.
Chodzi o te foldery medialne. Kiedyś chyba była opcja wyboru: "folder medialny", czy też "multimedialny"
Teraz takiej opcji nie mogę znaleźć.
Do konkretów.
Mam zaintalowaną/uruchoomioną aplikację Emby na swoim TS 453a
Na serwerze mam m.in. folder "Filmy" i Folder "Filmy-seriale"
W aplikacji, pliki znajdujące się w folderze "Filmy seriale" "wyświetlają " ikonki/foto/podgląd" '"obrazki"
W folderze "Filmy" brak tego typu prezentacji.
Kiedy pliki z folderu filmy przenoszę do folderu „Filmy seriale” - Pliki przyjmują sposób wyświetlania taki jak w "Filmy seriale." Wnioskuję z tego, że problem tkwi w deklarowanych właściwościach folderu.
Gdzie obecnie zmieniać właściwości medialne folderu (jeżeli jeszcze taka opcja istnieje). Czy może robię inne błędy szukając rozwiązania?
Chodzi o te foldery medialne. Kiedyś chyba była opcja wyboru: "folder medialny", czy też "multimedialny"
Teraz takiej opcji nie mogę znaleźć.
Do konkretów.
Mam zaintalowaną/uruchoomioną aplikację Emby na swoim TS 453a
Na serwerze mam m.in. folder "Filmy" i Folder "Filmy-seriale"
W aplikacji, pliki znajdujące się w folderze "Filmy seriale" "wyświetlają " ikonki/foto/podgląd" '"obrazki"
W folderze "Filmy" brak tego typu prezentacji.
Kiedy pliki z folderu filmy przenoszę do folderu „Filmy seriale” - Pliki przyjmują sposób wyświetlania taki jak w "Filmy seriale." Wnioskuję z tego, że problem tkwi w deklarowanych właściwościach folderu.
Gdzie obecnie zmieniać właściwości medialne folderu (jeżeli jeszcze taka opcja istnieje). Czy może robię inne błędy szukając rozwiązania?