Może niech jeszcze ktoś to potwierdzi ale tak - lepiej przejść na SSD od razu. Co do migracji to teoretycznie tak to powinno wyglądać. Ale dodatkowo pomyśl o ekstra backupie.
Ja sobie kiedyś zamawiałem takie: 62.67zł 56% OFF|Lonsonho Tuya Zigbee Smart Switch EU UK 220V Push Taste Licht Switches Kompatibel Alexa Alice Google Home Assistent Zigbee2mqtt|Schalter| - AliExpress
Pasują prawie - trzeba było lekko usuwać...
Na 99% był pewnie znajdzie się w ostatniej wersji CS 2.* (tylko nie mogę zleźć archiwum do ściągnięcia). Nie instalowałem go ręcznie, co więcej ja używam opkg i tam nie ma tej paczki.
Cześć,
czy ktoś ma podobny problem do mojego? Mianowice w Container Station (Version 3.0.1.376) nie występuje u mnie docker-compose:
To jest dla mnie upierdliwe bo po przejściu na plik yml przestałem zaglądać do Qnapowego CS i przed...
Jeszcze jest opcja restartu ustawień sieciowych z ssh: How to reset network & virtual switch setting via command line ale to powinno działać podobnie do 3s wciśnięcia przycisku na obudowie.
Dziwne. U mnie wygląda, że jest ok. Po za tym, że mam inny port niż 443 i czasem źle linki do udostępniania tworzy. Jak włączysz debuggera w aplikacji windows to w logach jest coś ciekawego? Zawsze pozostaje też zgłoszenie do helpdesku. Linki się...
Dodatkowo jak jeszcze korzystałem z HD Station to była możliwość doinstalowania Kodi. Działało nawet spoko, tylko aktualizacja HD Station/Kodi prowadziła do konfiguracji na nowo.
1680168096
A co do niepotrzebnych aplikacji to wychodzi, że tylko...