Witam, obecnie mam jeden dysk WD40EFAX 4TB, łącze 1GB/1GB i wydaje mi sie ze spowalnia mi rtorrenta. Proszę poradzić mi jaki dysk kupić aby mozna bylo w pełni wykorzystać łącze..
Pozdrawiam
Pozdrawiam
niestety takie są ceny za 4TB ale moim zdaniem nie opłaca się kupować 4TB bo drogie są bardzo.Jest jednak może inne rozwiązanie niż SSD 4TB dysk to jednak spory koszt.
a może wina dostawcy internetuupload ciężko ale pobieranie już tak, ale w takich sytuacjach dojdzie do 110-120 mb i drastycznie spada nawet do 10-20mb i znów rośnie i jest to dość irytujące. i wedlug mnie jest to wina dysku
oczywiściea idzie tak ustawić, aby po pobraniu automatycznie się przeniosło
primo dysk, sekundo CPU - sam tak mam - klient torrent momentalnie wysyca mi oba podzespoły.dojdzie do 110-120 mb i drastycznie spada nawet do 10-20mb
i co to oznacza, jak to poprawic ?primo dysk, sekundo CPU - sam tak mam - klient torrent momentalnie wysyca mi oba podzespoły.dojdzie do 110-120 mb i drastycznie spada nawet do 10-20mb
u mnie ? tylko wymiana całości wchodzi w rachube ...i co to oznacza, jak to poprawic ?
taka funkcja jest w rtorrent proa idzie tak ustawić, aby po pobraniu automatycznie się przeniosło
Raczej nie, na pc z qbittorrent idzie spokojnie 116mb/s w trybie ciągłym a to ten sam dostawcaa może wina dostawcy internetuupload ciężko ale pobieranie już tak, ale w takich sytuacjach dojdzie do 110-120 mb i drastycznie spada nawet do 10-20mb i znów rośnie i jest to dość irytujące. i wedlug mnie jest to wina dysku