- 29 Marzec 2016
- 40
- 3
- 8
- 55
- QNAP
- TS-x53Be
- Ethernet
- 802.11n (Wi-Fi 4)
Hej,
Mam qnapa TS-453Be na którym postawiłem Plex-a i wszystko chodziło jak trzeba.
Zakupiłem MiBoxa S z AndroidTV i niestety apka Plexa na AndroidTV nie odtwarza mi filmów.
Szukałem alternatywy i wpadłem na Emby - zainstalowałem na qnapie i MiBoxie i śmiga świetnie - niestety apka na MiBoxie chyba się zablokuje bo pojawia mi się komunikat, że to wersja TRIAL.
Szukałem dalej i wpadłem na Jellyfin - ponieważ jest open source i podobne do Emby postanowiłem poszukać możliwości instalacji i tu jest problem....
Szukałem w różnych źródłach i ciągle potykam się o jakieś problemy ...
Czy ktoś ze społeczności ma już Jellyfin na swoim qnapie i mógłbym wskazać sposób instalacji?
Chciałbym w oparciu o MiBoxa zrobić sobie centrum multimedialne ...
Ktoś pomoże?
Pozdrawiam
Kwiatkowski Jacek
Wersja oprogramowania Firmware: 4.4.2 Build 1302
Model serwera: QNAP TS-453Be
Mam qnapa TS-453Be na którym postawiłem Plex-a i wszystko chodziło jak trzeba.
Zakupiłem MiBoxa S z AndroidTV i niestety apka Plexa na AndroidTV nie odtwarza mi filmów.
Szukałem alternatywy i wpadłem na Emby - zainstalowałem na qnapie i MiBoxie i śmiga świetnie - niestety apka na MiBoxie chyba się zablokuje bo pojawia mi się komunikat, że to wersja TRIAL.
Szukałem dalej i wpadłem na Jellyfin - ponieważ jest open source i podobne do Emby postanowiłem poszukać możliwości instalacji i tu jest problem....
Szukałem w różnych źródłach i ciągle potykam się o jakieś problemy ...
Czy ktoś ze społeczności ma już Jellyfin na swoim qnapie i mógłbym wskazać sposób instalacji?
Chciałbym w oparciu o MiBoxa zrobić sobie centrum multimedialne ...
Ktoś pomoże?
Pozdrawiam
Kwiatkowski Jacek
Wersja oprogramowania Firmware: 4.4.2 Build 1302
Model serwera: QNAP TS-453Be