Joomla na TS-101

Dyskusja w 'Centrum aplikacji QPKG' rozpoczęta przez użytkownika JDavid, 7 Wrzesień 2009.

Ładowanie...
  1. JDavid
    Offline

    JDavid Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    12 Styczeń 2009
    Wiadomości:
    15
    Local Time:
    17:53
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    Chciałbym zainstalować Joomla v1.5.14 na QNAP TS-101 jednak po wybraniu odpowiedniej paczki w QPKG pokazuje się status: Analyzing: Proceeding...
    i tak się zawiesza. Zostawiłem nawet na nockę.
    Cały NAS działa normalnie w czasie tej pseudoinstalacji. :| Potem musiałem zrobić reset by się wyłączyła. W logu nie ma żadnych informacji nt. instalacji (np. że się nie udała itp.).

    Byłbym wdzięczny za pomoc, co może być źle albo jak to zainstalować. Z tego co jest wszędzie napisane to Joomla może być zaintalowana na wszystkich czyt. "All NAS Models", więc dlaczego nie na TS-101, skoro nawet mam MLDonkey.

    Mam firmware najnowszy (i chyba ostatni) 2.4.0 Build 1023T. Mam już zainstalowane Optware-ipkg jakby co.

    Dzięki za pomoc
     
  2. jarlath
    Offline

    jarlath Moderator Contributor

    Dołączył:
    12 Grudzień 2008
    Wiadomości:
    246
    Miejscowość:
    Poland, Gliwice
    Local Time:
    17:53
    Oceny:
    +14 / 0 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x59 Pro
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x59 Pro 1 GbE
    Ostatni firmware: https://forum.qnap.net.pl/threads/343 Masz więc aktualną wersję pozostaje instalacja manualna - ten sam efekt a najnowsza wersja. Z tego co widzę to w QPKG Joomla jest w wersji 1.5.9.
     
    Last edited by a moderator: 22 Wrzesień 2013

Poleć tę stronę