Czy mogę liczyć na informację, jaka jest sytuacja, bo nie otrzymałem przesyłki. Jaka to firma kurierska, to zadzwonię i zapytam. Pozdrawiam.Tak. Ale dopiero jutro wysyłka.
Czy mogę liczyć na informację, jaka jest sytuacja, bo nie otrzymałem przesyłki. Jaka to firma kurierska, to zadzwonię i zapytam. Pozdrawiam.Tak. Ale dopiero jutro wysyłka.
Są, 1.3mpix o bardzo wysokiej czułości w nocy, ale duże do zastosowań zewnętrznych z 70 diodami IR. De facto z wszystkich wcześniej sprzedawanych kamer, te widzą najlepiej
Kompletnie żadna. Przećpałem się we wtorek tabletkami nasennymi przez pomyłke, bo mnie pewna Chinka zagadała. Dlatego pisałem:Czy mogę liczyć na informację, jaka jest sytuacja, bo nie otrzymałem przesyłki. Jaka to firma kurierska, to zadzwonię i zapytam. Pozdrawiam.Tak. Ale dopiero jutro wysyłka.
Bo sie pogubiłem.Wszyscy ostatnio, którzy zamówili kamery a nie otrzymali przesyłki proszę o wysłanie maila z potwierdzeniem przelewu i ilością kamer/nvr'ów.
Było widać bez zdejmowania radiatora. Na płytce było napisane 3521 więc poszedł upgrade bez najmniejszego problemu.
Póki co nie udało mi się kamerki zobaczyć w nim ale dzisiaj może się uda
Dałeś rade.i sprawiles ze to najlepszy prezent na gwiazdkę w moim życiu ! :*
Było widać bez zdejmowania radiatora. Na płytce było napisane 3521 więc poszedł upgrade bez najmniejszego problemu.
powiedz mi jak rejestrator na Twoim ukladzie 3521 dziala po aktualizacji softu do wersji najnowszej ?
a co z kamerami dla mnie, co pytałem parę postów wyżej?No już ostatnie pudełka kamer. @skresz masz wiadomość w komunikatorze.
Dałeś rade.i sprawiles ze to najlepszy prezent na gwiazdkę w moim życiu ! :*
powiedz mi jak rejestrator na Twoim ukladzie 3521 dziala po aktualizacji softu do wersji najnowszej ?
Nie miałem jeszcze czasu pobawić się z kamerkami aby zadziałały, ale do prądu jest podłączony i jeszcze działa