Nie będzie bo jest radiator
e nie..u mnie pisze jaka wersja i model..kolo procka.wiec bedzie widzial.
Nie będzie bo jest radiator
Nie ma już 2mpix.Jutro będzie idealnie. Jeśli są jeszcze różne, proszę o 3 tubowe i 2 kopułowe, no i lepiej 2Mpix (planowany dalszy zasięg) - ale nie ma histerii
No to dawaj oclhash na amazoniejak duży 16 kanałowy to nie będzie widział
hash dla roota to teoretycznie :
Kod:$1$ZebZnWdY$QZ1Aa.7hwBshCS5k40MUE1
Co tam amazon, mam u siebie ponad 40 wątków więc może już za chwileczkę, już za momencikNo to dawaj oclhash na amazonie
mariuszsal ma u siebie 3531, a ty masz widocznie inna płytę.Było widać bez zdejmowania radiatora. Na płytce było napisane 3521 więc poszedł upgrade bez najmniejszego problemu.
No u mnie nie bardzo - na płytce mam tylko NVR_v20 i nic więcejByło widać bez zdejmowania radiatora. Na płytce było napisane 3521 więc poszedł upgrade bez najmniejszego problemu.
jason.ji@longse.com napisał:Hello Mr. Lukasz, sorry to reply late, we will share a solution asap. Thank you.Emotikon smile
I am sorry, Lukasz, who is your contactor in Longse? jason.ji@longse.com Jason will contact you later. Thank you.
kazmirz napisał:Hello. I have a model of NVR LS-N2004PDT.
After the software update 5.1.40 appeared a problem. I can not log in to the admin account. Admin account disappeared permanently. Instead, the admin is 0 and do not know the password.
Please help, because we do not know how to solve a problem. Log in via telnet PuTTY root?. How do I reset the software and user name. I present a video of a problem.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=UXOasqcluIQ
Please for your prompt response Lukasz Poland ctkaziu@...