Solved Not working with QTS5.0? (Relaunching... every minute)

spyuchan

Nowy użytkownik
Noobie
Oct 16, 2021
2
1
3
QNAP
TS-x77
Ethernet
10 GbE
Model: TS-1677X
Current firmware version: QTS 5.0.0.1808 Build 20211001
rTorrent-Pro version: 0.9.8-B800
-------------------------------------------

rTorrent-Pro 0.9.8-B800 was working perfectly with QTS 4.5.4.1800 build 20210923,
but not working with QTS 5.0.0.1808 Build 20211001.

Is there any way to use rTorrent-Pro with QTS5.0?

Here are what I did to solve the problem:
1. Uninstall, remove rtorrent directory and clean-install rTorrent-Pro 0.9.8-B800 -> not worked.
2. Disabled ip-filter -> not worked.
3. Installed flood-ui -> Installed successfully but flood-ui does not start. (fig. 3)


(fig. 1) Errors on notification center
error1.jpg


(fig. 2) A capture of GUI
error2.jpg




(fig. 3)
error4.jpg
 

spyuchan

Nowy użytkownik
Noobie
Oct 16, 2021
2
1
3
QNAP
TS-x77
Ethernet
10 GbE
Your hint was great. Finally I could solve the problem.

I opened rtorrent-log****.error and it says
1634393463 C Caught exception: 'Could not open/bind port for listening: Address already in use'.

So I changed listening port from 42000 to other and worked fine!

I think QTS5.0 has a default process that uses TCP:42000.

Here is my case.
# lsof -i:42000
> mongod_lo 25978 admin 71u IPv4 2860784 0t0 TCP localhost:10157->localhost:42000 (ESTABLISHED)

# ps ax|grep 25978
> 25978 admin 140316 S /usr/local/mgmt_srv_name/mongod_log --wiredTigerEngineConfigString=cache_size=200M -f /usr/local/log-service/config/mongodb_log.conf


Anyway I am happy to use rTorrent-pro with QTS5.0. I should dig into the report directly before I post here, sorry.
Thanks you for your help!
 
  • Like
Reactions: pigers