Rozwiązany QTS nie wstaje po update

Dyskusja w 'Podstawowe ustawienia systemowe' rozpoczęta przez użytkownika marczu83, 23 Maj 2018.

Ładowanie...
  1. marczu83
    Offline

    marczu83 Passing Basics Beginner

    Dołączył:
    27 Kwiecień 2016
    Wiadomości:
    26
    Local Time:
    23:32
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    Witam

    Po update z dnia dzisiejszego tj 23.05.2018 QTS nie wstaje komunikat

    Service Unavailable
    The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

    SSH i reszta uslug w tle dziala,

    Wersja oprogramowania Firmware: x.x.x Build 20YYMMDD
    Model serwera: QNAPTS-253A
     
  2. misiu
    Offline

    misiu Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    10 Maj 2018
    Wiadomości:
    2
    Local Time:
    23:32
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    null
    null null
    TS 231P po zrobieniu do QTS 4.3.4.0588 build 20180519 zapętla się przy akceptacji "Dane i prywatność", restart nie pomaga.
    --- Połączono posty, 23 Maj 2018, Data oryginalnego postu: 23 Maj 2018 ---
    działa, problem w FireFox
     
  3. trombocyt
    Offline

    trombocyt Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    19 Lipiec 2013
    Wiadomości:
    2
    Local Time:
    23:32
    Oceny:
    +3 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-112
    Ethernet:
    10 Mbps
  4. badziewiak
    Offline

    badziewiak Enterprise Admin... Q's Architect

    Dołączył:
    3 Marzec 2015
    Wiadomości:
    690
    Miejscowość:
    Gliwice
    Local Time:
    23:32
    Oceny:
    +154 / 9 / -1
    Followers:
    1
    QNAP:
    TVS-871
    Synology:
    nędza
    Ethernet:
    1 GbE
    TVS-871 1 GbE
    Mam to samo. Dzięki za rozwiązanie. Pozostaje tylko downgrade...

    EDIT:
    Nie trzeba downgrade-ować. Po przerwaniu pętli w IE wszystko działa, także na firefox.
     
  5. adatel
    Offline

    adatel Beta Tester Beta Tester

    Dołączył:
    8 Maj 2009
    Wiadomości:
    18
    Miejscowość:
    Warszawa
    Local Time:
    00:32
    Oceny:
    +8 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE

    Potwierdzam, działa po przerobieniu w IE lub ME
     
  6. mular
    Offline

    mular Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    31 Grudzień 2017
    Wiadomości:
    2
    Local Time:
    23:32
    Oceny:
    +0 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51+
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x51+ 1 GbE
    po upgrade do QTS 4.3.4.0593:
    Niestety u mnie cały czas jest petla "Dane i Prywatnośc" -> zalogowanie sie na jakiekolwiek konto nie jest możliwe.
    po twardym resecie udało sie zalogowac za pierwszym razem, a potem juz tylko pętla jak wyżej...
    wszystkie przeglądarki to samo (Chrome, IE, Edge)
    jakieś pomysły?
    --- Połączono posty, 26 Maj 2018, Data oryginalnego postu: 25 Maj 2018 ---
    dzisiaj wszystko sie uspokoiło.... juz nie ma komunikatu, można się zalogować
    nie wiem co to było ....
     
  7. Jacek Szulc
    Offline

    Jacek Szulc Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    16 Maj 2018
    Wiadomości:
    8
    Local Time:
    23:32
    Oceny:
    +1 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x51+
    Ethernet:
    100 Mbps
    TS-x51+ 100 Mbps
    Wczoraj nie miałem problemu, ale dzisiaj od rana z tym walczę.
    Próbowałem IE i Chrome. Bez skutku. Cały czas mam pętlę.
    Jak przerwać tą pętlę? Jak inaczej mogę się zalogować do NASa?
    --- Połączono posty, 27 Maj 2018, Data oryginalnego postu: 27 Maj 2018 ---
    Pomógł reset urządzenia. Prośba o akceptację informacji "Dane i prywatność" już się nie pojawia.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Odrzuć powiadomienie.