Udzielamy pomocy RRTR Nie działa "wystąpił bład systemu"

Discussion in 'Archiwizacja i przywracanie' started by krystianen, May 11, 2021.

Loading...
  1. krystianen
    Offline

    krystianen Entry Technician Q Associate

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    82
    Location:
    Poznań
    Local Time:
    11:14 AM
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    Wersja oprogramowania Firmware:4.5.3 1625 - po aktualizacji
    Model serwera: QNAP TS-212

    Witam,

    Problem z serwerem odbierającym RRTR. Kopia po RRTR przestała działać okazało sie że nie moge wejść ustawienia usługi.
    System resetowałem, aktualizawałem. i nadal to samo.


    upload_2021-5-11_23-38-5.

    W QuLog nie pozwala mi ustawić wolumenu do rejestracji logów wyrzuca ten sam błąd?
     
  2. pigers
    Offline

    pigers "Debbie" - always ask Silas ! Administrator

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    11,734
    Local Time:
    12:14 PM
    Ratings:
    +1,848 / 41 / -23
    Followers:
    8
    QNAP:
    TS-653D
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-653D 1 GbE
    um - a nie masz zaszyfrowanych dysków ?
     
  3. krystianen
    Offline

    krystianen Entry Technician Q Associate

    Joined:
    Jan 25, 2010
    Messages:
    82
    Location:
    Poznań
    Local Time:
    11:14 AM
    Ratings:
    +7 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-x53
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x53 1 GbE
    Przegladam zawartosc i wyglada normalnie.
     
  4. Damian
    Offline

    Damian Systems Admin... Q's Expert

    Joined:
    Jan 22, 2016
    Messages:
    274
    Local Time:
    12:14 PM
    Ratings:
    +34 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TVS-x71
    Ethernet:
    802.11ad
    TVS-x71 802.11ad
    Może coś ciekawego masz w Debug report (o ile działa)
     
  5. pigers
    Offline

    pigers "Debbie" - always ask Silas ! Administrator

    Joined:
    Jul 26, 2013
    Messages:
    11,734
    Local Time:
    12:14 PM
    Ratings:
    +1,848 / 41 / -23
    Followers:
    8
    QNAP:
    TS-653D
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-653D 1 GbE
    jedyne co przychodzi mi do głowy to reinstalacja HBSa
     
  6. Arecki87
    Offline

    Arecki87 Passing Basics Beginner

    Joined:
    Feb 11, 2018
    Messages:
    15
    Local Time:
    12:14 PM
    Ratings:
    +2 / 0 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    null
    Ethernet:
    null
    null null
    Miałem tak jak zabrakło miejsca na dysku i zadanie było dalej działające. Urządzenie w było w trybie odczyt/usuwanie.

    Może reinstall HBS coś pomoże jak pisał Pigers