Pomoc TS-212-E cyklicznie restartuje się

Dyskusja w 'Podstawowe ustawienia systemowe' rozpoczęta przez użytkownika wkombo, 27 Luty 2014.

Ładowanie...
  1. avis
    Offline

    avis Systems Admin... Q's Expert

    Dołączył:
    4 Grudzień 2010
    Wiadomości:
    370
    Miejscowość:
    52°17'21.9"N 21°02'45.2"E
    Local Time:
    17:52
    Oceny:
    +124 / 1 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x20/TS-x21
    Ethernet:
    1 GbE
  2. wkombo
    Offline

    wkombo Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    27 Luty 2014
    Wiadomości:
    21
    Miejscowość:
    Zwoleń
    Local Time:
    18:52
    Oceny:
    +0 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-212
    Ethernet:
    100 GbE
    TS-212 100 GbE
    mówi mi że jest nie do mojego sprzętu ?
     
  3. avis
    Offline

    avis Systems Admin... Q's Expert

    Dołączył:
    4 Grudzień 2010
    Wiadomości:
    370
    Miejscowość:
    52°17'21.9"N 21°02'45.2"E
    Local Time:
    17:52
    Oceny:
    +124 / 1 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x20/TS-x21
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x20/TS-x21 1 GbE
    a jaki model ci pokazuje w statusie systemu??
     
  4. wkombo
    Offline

    wkombo Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    27 Luty 2014
    Wiadomości:
    21
    Miejscowość:
    Zwoleń
    Local Time:
    18:52
    Oceny:
    +0 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-212
    Ethernet:
    100 GbE
    TS-212 100 GbE
    TS-212
     
  5. avis
    Offline

    avis Systems Admin... Q's Expert

    Dołączył:
    4 Grudzień 2010
    Wiadomości:
    370
    Miejscowość:
    52°17'21.9"N 21°02'45.2"E
    Local Time:
    17:52
    Oceny:
    +124 / 1 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x20/TS-x21
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x20/TS-x21 1 GbE
    ty a może to jest po prostu TS-212 a nie TS-212-E
     
  6. wkombo
    Offline

    wkombo Nowy użytkownik Noobie

    Dołączył:
    27 Luty 2014
    Wiadomości:
    21
    Miejscowość:
    Zwoleń
    Local Time:
    18:52
    Oceny:
    +0 / 1 / -0
    Followers:
    0
    QNAP:
    TS-212
    Ethernet:
    100 GbE
    TS-212 100 GbE
    nalepka od spodu mówi TS-212-E juz sam zbaraniałem
    --- Połączono posty, 27 Luty 2014, Data oryginalnego postu: 27 Luty 2014 ---
    tak czy inaczej działa i jest ok. na jaki adres mam wysłać butlę ?
     
  7. avis
    Offline

    avis Systems Admin... Q's Expert

    Dołączył:
    4 Grudzień 2010
    Wiadomości:
    370
    Miejscowość:
    52°17'21.9"N 21°02'45.2"E
    Local Time:
    17:52
    Oceny:
    +124 / 1 / -0
    Followers:
    1
    QNAP:
    TS-x20/TS-x21
    Ethernet:
    1 GbE
    TS-x20/TS-x21 1 GbE
    czekaj niby działa ale nie do końca jest ok skoro melduje ci sie jako inny model
    możesz spróbować jeszcze tego zanim zapełnisz go danymi Manually Updating Firmware - QNAPedia
     
    • Lubię to! Lubię to! x 1