Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Niby twoim zdaniem gdzie powinien być przetrzymywany system wbudowana pamięć to jedynie instalator!
Brak zrozumienia koncepcji wolumenów, systemów plików.
Tak kupiłeś urządzenie z funkcjami out-of-box z pewnym narzutem funkcji które są wymagane...
Immich.
Jak umiesz w kąkutery i masz na to czas - DYI , w każdym innym przypadku jesteś skazany na Q czy S czy cokolwiek innego.
Stan pomocy technicznej produktu
lepiej kupić TS-264 (TS-264 | Specyfikacja sprzętowa) i być zadowolonym.
Jak...
=1&filter[brand]=Seagate&filter[capacity]=16000"]Compatibility List - QNAP
=1&filter[brand]=Toshiba&filter[capacity]=16000"]Compatibility List - QNAP
zgodne z tym modelem NAS ;p
Tak się tylko zastanawiam. Pisze, że brak miejsca. Może warto zmienić -v /Container/Sonarr:/config na pełną ścieżkę? Np. /share/Container/Sonarr (duże, małe litery mają znaczenie). Dodatkowo, nie kończy czy się miejsce na jakimś dysku?
Kupię TS-453A (bez dysków, RAM)
Interesuje mnie kupno sztuki która jest nie naprawialna, zepsuta chciałbym aby płyta nie była złamana i nie było widocznych braków/rzucających się w oczy.
Połączenie balance-tlb [bufor: TLB] z równoważeniem ruchu przychodzącego [bufor RLB] dla ruchu IPv4. Równoważenie otrzymywanego obciążenia osiągane jest poprzez negocjowanie ARP, osiągane przez repliki ARP wysyłane z systemu lokalnego na wyjście...
Kolejne adresy które były raportowane jako ARP zagrożenia ta gra była jedynie już przelaniem czary goryczy miałem też pewne obiekcie co do ich ochrony przeglądarki i web-rankingów ale już nie pamiętam z czym tam się woziłem porostu nie chciało mi...
A jednak z pierwszego twojego postu wynika że jest takie urządzenie.
-> docker jeżeli bawisz się z vlanami możesz dostawać takie komunikaty
networks:
vlan-dhcp-eth1.20-6d6da6:
external: true
services:
mariadb:
image: mariadb:10.5...