Damian
Local time
08:48
Featured content
0
Punkty reakcji
196

Ostatnia aktywność Wiadomości Featured content O sobie

• Damian
      Damian napisał nowy temat.
      Cześć, wyłączyłem UPS i już się nie włącza :). Pewnie bateria. Ale zastanawiam się czy polecacie jakiś UPS (może być używany) który będzie kompatybilny z TVS-671 (żeby po zaniku zasilania go wyłączał)? Dodatkowo chciałem podpiąć pod niego miniPC...
    • Damian
      Damian odpowiedział w temacie Pomoc Jitsi Meet.
      Ale co nie tak w 3 punkcie? Widzę na screen że masz plik .env, który powstał z env_example.
    • Damian
      Damian zareagował Lubię to Lubię to na post Lebcio w dyskusji Pomoc Qunap TS462.
      Moim zdaniem postaw system na tym dysku.
    • Damian
      Ale jaki jest problem/błąd? Kiedyś jak się tym bawiłem to posiłkowałem się QNAP - Home Assistant Supervisor w VirtualizationStation. Jest tam pod punkt o udostępnieniu dongla do VM.
    • Damian
      Damian odpowiedział w temacie Pomoc FTP Problem.
      Pewnie to nie to, a może hasło ma jakieś znaki specjalne? Może spróbować je usunąć/zmienić hasło na jakieś proste?
    • Damian
      Damian zareagował Lubię to Lubię to na post pbxfxo w dyskusji Pomoc Video Station.
      Czemu się uparłeś na to video stadion? Nie lepiej postawić serwer plex/jellyfin. Dodasz bibliotekę i leci ci po direct a jak będziesz chcial to nawet oglądać z innego miejsca niż w domu
    • Damian
      Tak się tylko zastanawiam. Pisze, że brak miejsca. Może warto zmienić -v /Container/Sonarr:/config na pełną ścieżkę? Np. /share/Container/Sonarr (duże, małe litery mają znaczenie). Dodatkowo, nie kończy czy się miejsce na jakimś dysku?
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…