Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
=1&filter[brand]=Seagate&filter[capacity]=16000"]Compatibility List - QNAP
=1&filter[brand]=Toshiba&filter[capacity]=16000"]Compatibility List - QNAP
zgodne z tym modelem NAS ;p
Tak się tylko zastanawiam. Pisze, że brak miejsca. Może warto zmienić -v /Container/Sonarr:/config na pełną ścieżkę? Np. /share/Container/Sonarr (duże, małe litery mają znaczenie). Dodatkowo, nie kończy czy się miejsce na jakimś dysku?
Kupię TS-453A (bez dysków, RAM)
Interesuje mnie kupno sztuki która jest nie naprawialna, zepsuta chciałbym aby płyta nie była złamana i nie było widocznych braków/rzucających się w oczy.
Połączenie balance-tlb [bufor: TLB] z równoważeniem ruchu przychodzącego [bufor RLB] dla ruchu IPv4. Równoważenie otrzymywanego obciążenia osiągane jest poprzez negocjowanie ARP, osiągane przez repliki ARP wysyłane z systemu lokalnego na wyjście...
Kolejne adresy które były raportowane jako ARP zagrożenia ta gra była jedynie już przelaniem czary goryczy miałem też pewne obiekcie co do ich ochrony przeglądarki i web-rankingów ale już nie pamiętam z czym tam się woziłem porostu nie chciało mi...
A jednak z pierwszego twojego postu wynika że jest takie urządzenie.
-> docker jeżeli bawisz się z vlanami możesz dostawać takie komunikaty
networks:
vlan-dhcp-eth1.20-6d6da6:
external: true
services:
mariadb:
image: mariadb:10.5...
Jezu, zrobiłem ten setup, ale nadal nie jest dokonały.
Podsumowując:
1. Podłączyłem drugie gniazdo sieciowe QNAPa pod router LAN2.
2. Na routerze w interface>Devices> br-lan musiałem usunąć lan2, do był w adresacji 50.x
3. Na routerze w...
Każdy VLAN powinien posiadać dedykowany DHCP, testujesz czy działa na kompie chyba ze masz karty intela (ten stwierdził ze VLAN jest rozwiązaniem enterprice i wykastrował w pewnym momencie sterowniki przynajmniej na windowsie) xD
to jest z routera
Do głowy przychodzą mi przynajmniej trzy rozwiązania
1) na wirtualnej maszynie tworzysz dodatkowy interfejs: https://www.baeldung.com/linux/vlans-create
2) na dedykowanym DHCP dla poszczególnych vlna-ów przypisujesz MAC adres do danej sieci...
Witajcie! Dołączam z nadzieją, że pomożecie wybrać mi pierwszego NAS-a, że nauczę się sporo w tym temacie za sprawą forum a z czasem może też będę mógł wnieść coś od siebie :) Pozdrawiam