Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Witajcie! Dołączam z nadzieją, że pomożecie wybrać mi pierwszego NAS-a, że nauczę się sporo w tym temacie za sprawą forum a z czasem może też będę mógł wnieść coś od siebie :) Pozdrawiam
Firma firmie nie równa JDG na faktury, samba luz wystarczy jak zaczniesz instalować coś więcej przypomnij sobie co pisałeś: "cichy i bardzo energooszczędny.".
mailto:admin@tumojadomena.myqnapcloud.com -> ten adres albo jest przekierowany gdzieś co mozesz wyklikac w panelu klienta (nazwa.pl) albo oni udostępniają ci stronę ja gmail, onet.poczta gdzie logujesz się na ich portalu do swojej poczty tym...
Przepraszam nie rozumiem masz dostęp do panelu tego hostingu nie masz dostępu do poczty? i nie da się zrestartować Halsa do tej poczty której jesteś właścicielem?
świeć panie nad Twoją dusza - najbardziej gówniana firma ...
zadam debilne pytanie .. a czemu nie włączysz po prostu certyfikatu z LetsEncrypt i automat zrobi wszystko za ciebie ? Installing an SSL Certificate
Zalecam wstrzymać się przed aktualizacją do najnowszej wersji Container-Station 3.0.8.981 jeżeli w swoich plikach docker-compose bazujecie na fladze 'mac_address' która przestała być wspierana?
Przykładowy docker-compose
version: '3'
networks...
Już nie pamiętam na czym ale miałem to samo wrażenie że to jest "nakładka" na coś innego.
To cokolwiek zmienia? jak mają dostarczać usługę ktoś to zrobił przeszło jakieś QA i ręczą za to ja rozumiem outsorsing usług nie sądzę aby byli wstanie...