Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
NOTE: Downgrading is not allowed! Make session folder backup first, perform full uninstall/install is you want downgrade to 0.10.0
New settings and optimization:
Added option to check hash for finished torrents (it was force disabled as...
NOTE: Before upgrading to version 0.15.4 make sure to do backup of Rdownload/session directory!
Downgrading:
It's not possible to perform downgrade from 0.15.4 to 0.10.0 because of several changes in config files.
In this case you will have to...
Cześć.
Zastanawiam się nad kompatybilnoscią RAM ale nie z firmy qnap.
Orientowałem się ile kosztuje ram DDR4 taki jak w specyfikacji qnap producentów np crucial/kingston i innych i są prawie 3-krotnie tańsze niż typowo firmy QNAP.
Czy ma to...
Powiem Ci tylko, ze technicznie nie ma na to najlepszego rozwiązania. A zadaniem HBS'a jest wykonywac synchronizacje/kopie według ustaleń. W przeciwnym wypadku przyjdzie inny użytkownwik, który zarzuci QNAP'owi, 'ej zwolniłem miejsce, a on...
5,00 gwiazdka(i)
Rtorrent-Pro jest w mej ocenie jednym z Must have. Robi co ma robić jest w miarę intuicyjny a do tego wciąż Pan Mariusz ma do mnie cierpliwość mimo częstych "dziwnych" pytań czy zgłoszeń. A cena produktu wręcz śmieszna, dla tego warto mu kawkę...
Fix: Medialibrary did not use hardlinks if downloaded torrent included :space: character and instead hardlink it was doing copy
Default rtorrent version is now: 0.10.0
NOTE:
Before an update please backup /share/Rdownload/session folder if you...