wac_ns
Local time
05:07
Featured content
0
Punkty reakcji
46

Ostatnia aktywność Wiadomości Featured content O sobie

• wac_ns
      wac_ns zareagował Lubię to Lubię to do aktualizacji zasobu Rtorrent-Pro [x86_64] autora Silas Mariusz.
      Added EXPERIMENTAL 0.15.2 VERSION of Rtorrent. Above build is not enabled by default. To switch between versions make sure to login your NAS as admin user by SSH and execute as follow: /usr/bin/rtorrent/bin/pkg/patch.sh 0.9.x # official 0.9.8...
    • wac_ns
      Zgadza się:) PID – identyfikator procesu. Przydatne jeżeli chcemy ubić nieposłuszny program USER – kto uruchomił dany program. PROGRAM – aplikacja wykorzystująca łącze DEV – interfejs sieciowy z którego korzysta dany program SENT i RECEIVED –...
    • wac_ns
      wac_ns zareagował Lubię to Lubię to na post Silas Mariusz w dyskusji Download Rtorrent-Pro [x86_64].
      Silas Mariusz dodał dla Rtorrent-Pro [x86_64] nową aktualizacje: Minor update Przeczytaj więcej o tej aktualizacji...
    • wac_ns
      TS-264 jest ostatnim modelem ktory ma stosunkowo dobrą cenę przy przywoitej wydajności procesora. TS-473A jest już dwa razy droższy a przyrost wydajności to zaledwie 30%, chociaż dla 7 użytkowników może to przynieść niewymierną dużą wydajność...
    • wac_ns
      Ja mam TS-253d u mnie jest wersja od ponad miesiąca : Usługa SMB Bieżąca wersja: 4.15.003 Data instalacji:2025/01/11
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…