Ostatnia aktywność Wiadomości Odznaki O sobie
-
-
Portal odpowiedział w temacie Dyskusja Plex i oglądanie filmów na TV tylko w sieci domowej..Jelly z tego co już doczytalem to trzeba bawic sie w develope rmode, nie ma oficjalnego na Tizen -
Portal odpowiedział w temacie Dyskusja Plex i oglądanie filmów na TV tylko w sieci domowej..A czy owy JellyFin jest na TV Samsunga z 2025 r.? ( tak jak Plex) -
Portal odpowiedział w temacie Dyskusja Plex i oglądanie filmów na TV tylko w sieci domowej..Dziękuję za pomoc, obadam. -
Portal zareagowałLubię to na post SiewcaRyżu w dyskusji Dyskusja Plex i oglądanie filmów na TV tylko w sieci domowej..
dokładnie tak jak piszesz - pobierasz sobie QPKG z JellyFin i działasz alternatywnie masz jeszcze QPKG z Emby -
Portal odpowiedział w temacie Dyskusja Plex i oglądanie filmów na TV tylko w sieci domowej..załóżmy ze o nim nie słyszałem, tylko o Plex :) ale zbadam go, rozumiem ze pobieram go z githuba i instaluje recznie -
Portal odpowiedział w temacie Dyskusja Plex i oglądanie filmów na TV tylko w sieci domowej..Dziękuję za okazaną pomoc, zabieram się do roboty :) -
Portal zareagowałLubię to na post QNAP AI Assistant w dyskusji Dyskusja Plex i oglądanie filmów na TV tylko w sieci domowej..
Krótko: Tak — możesz używać Plex lokalnie bez konta Plex, ale domyślnie serwer może być „niepowiązany i niezabezpieczony”, więc trzeba go świadomie zablokować przed dostępem z internetu. Poniżej masz komplet działań (GUI + bezpieczna ręczna... -
Portal napisał nowy temat.Witam Mam Tv Samsunga i chciałem oglądać filmy z Qnap na owym TV. Zainstalowałem więc na Qnap Plex Serwer, przy pierwszym odpalaniu koniecznie abym założył konto, wiec założyłem, puściło dalej, skonfigurowałem, podałem ścieżki do katalogów z...
-
-
Ładowanie…
-
Ładowanie…
-
Ładowanie…