pbxfxo
Local time
22:45
Featured content
0
Punkty reakcji
501

Viewing chat page

Ostatnia aktywność Wiadomości Featured content O sobie

• pbxfxo
      pbxfxo odpowiedział w temacie Cześć.
      Czesław
    • pbxfxo
      Sprawdzam teorie :) 1737385684 Sprawdziłem , nawet dałem takie samo hasło co autor wymyślił : "n00bek2025" Po zmianie hasła tylko wchodzi na to powyżej !!! Te--> "n00bek2026" albo "n00bek2" albo "noobek2025" nie ma szans login fail ;] Koniec...
    • pbxfxo
      pbxfxo odpowiedział w temacie Pomoc Video Station.
      Czemu się uparłeś na to video stadion? Nie lepiej postawić serwer plex/jellyfin. Dodasz bibliotekę i leci ci po direct a jak będziesz chcial to nawet oglądać z innego miejsca niż w domu
    • pbxfxo
      Zainstaluj media streaming add i dodaj folder z filmami i sprawdź po dlna czy widzi folder telewizor
    • pbxfxo
      Multimedia console-->media streaming add on funkcja edytuj i czy tam masz katalog z filmami zaznaczony? A po DLNA widać filmy??
    • pbxfxo
      Chyba nie tak sekcja ;-)
    • pbxfxo
      Chcesz cicho dajesz ssd, chcesz troszkę słyszeć dajesz 5400 rpm chcesz wir dajesz 7200 rpm. Jak masz NAS w miejscu wydzielonym to walisz 7200 rpm . Jak śpisz z NAS no to już sam wiesz :-). Co do dysków jakiej firmy ile użytkowników tyle opini ja...
    • pbxfxo
      Zawsze jesteś taki super pomocny? Czy ja gdzieś pytałem o SSD? Po co odpowiadasz, skoro nie odpowiadasz na zadane pytania? Nabijasz tylko sobie statystyki, nudzisz się?
    • pbxfxo
      pbxfxo odpowiedział w temacie Dzień dobry.
      Czołem
    • pbxfxo
      Iptorrents warte??!
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…
  • Ładowanie…