Recent Content by pbxfxo

1. pbxfxo

Pomoc Wymiana dysków hdd na ssd m2

Jeździć obserwować :-*
  2. pbxfxo

Pomoc Wymiana dysków hdd na ssd m2

Tak , będzie cisza. Nie ma talerzy nie ma chrum chrum :-]
  3. pbxfxo

Jaki dysk WD do qnap?

WD Goldy i ultrastar to są dyski enterprise . Czy się nadadzą do NAS -> oczywiście!!!. Patrz lista kompatybilności. Sam osobiście posiadam WD gold i jestem zadowolony, minus to słychać je ale nie ma co się dziwić 16TB to i talerzy dużo. Nie ma jednoznacznej odpowiedzi które dyski najlepsze etc...
  4. pbxfxo

Jaki sprawdzony UPS do QNAP, routerów itd

Zainteresuj się produktami cyber power dobry stosunek cena-jakość
  5. pbxfxo

Witam

Ziooooomy
  6. pbxfxo

Pomoc Qunap TS462

Do czego chcesz użyć ten dysk ?? Jaki ma mieć cel
  7. pbxfxo

Pomoc Qunap TS462

Nie ma sensu nawet jakby był na liście kompatybilności. A dlaczego ?! TS462 posiada PCIe NVMe Gen 3 działa z prędkością 8 GT/s lub 8 gigatransferów na sekundę . Jest to prędkość odczytu i zapisu około 3500 MB/s. Według papieru :)W praktyce inaczej:). A twój dysk 990Pro obsługuje gen 4 więc nie...
  8. pbxfxo

TR004

Panie : Zasady działu Witaj nieznajomy!
  9. pbxfxo

Pomoc Firmware qnap ts-33

TS-33 nie ma ale jest TS-133 ;-) Elo
  10. pbxfxo

Cześć

Czesław
  11. pbxfxo

Pomoc Problem z Hasłem Administratora

Sprawdzam teorie :) 1737385684 Sprawdziłem , nawet dałem takie samo hasło co autor wymyślił : "n00bek2025" Po zmianie hasła tylko wchodzi na to powyżej !!! Te--> "n00bek2026" albo "n00bek2" albo "noobek2025" nie ma szans login fail ;] Koniec sprawdzania
  12. pbxfxo

Pomoc Video Station

Czemu się uparłeś na to video stadion? Nie lepiej postawić serwer plex/jellyfin. Dodasz bibliotekę i leci ci po direct a jak będziesz chcial to nawet oglądać z innego miejsca niż w domu
  13. pbxfxo

Pomoc Video Station

Zainstaluj media streaming add i dodaj folder z filmami i sprawdź po dlna czy widzi folder telewizor
  14. pbxfxo

Pomoc Video Station

Multimedia console-->media streaming add on funkcja edytuj i czy tam masz katalog z filmami zaznaczony? A po DLNA widać filmy??
  15. pbxfxo

Pomoc Video Station

Chyba nie tak sekcja ;-)