Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Trochę mało danych...
NAS'y są w jednej sieci czy nie ?
Co chcesz synchronizować ? Jeden / kilka katalog / ów z danymi czy całego NAS'a ?
Jakie NAS'y ?
S.
Jak napisałem wcześniej, autor miał taką, a nie inną koncepcję. Nie myli się tylko ten, co nic nie robi.
Może i słusznie zauważasz, że folder Foto na tym dysku to nie najlepszy pomysł, ale myślę, że znów chodziło o szybkość dostępu do tych...
Może ja też niewiele wniosę, ale kolega w pierwszym poście zaznaczył, że dysk nr 1 to SSD / system, potem dyski 2-4 to HDD / dane.
Ciężko zrobić z tego RAID na 4 dyski moim skromnym zdaniem, bo inna była intencja autora. System ma być na dysku...
Albo mogłeś dać nowe dyski SSD na pozycję 1 i 2, domyślam się, że to partycja systemowa.
Wiem, to dodatkowy koszt, ale byłoby szybciej i masz nowe dyski, a te, jak pisał Siewca, już się pewnie sporo kręciły, więc mogą paść, co jak sam napisałeś...
Witaj,
jak to mówił pewien reżyser w starym filmie : I to jest bardzo dobra koncepcja :) .
Zdecydowanie polecam takie rozwiązanie, niestety dyski SSD (zwykłe również) mają tę wredną cechę, że padają czasem, jak przysłowiowe muchy i to...