Latest activity Postings Awards About
-
-
abgar posted the thread For sale Qnap TS-251D 10GB Ram + pilot in Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe).Link do aukcji allegro https://allegro.pl/oferta/serwer-plikow-qnap-ts-251d-10gb-ram-bcm-18816094305 Na forum taniej ale ostrzegam, że na waciki nie zbieram -
abgar replied to the thread Help Dostępność aplikacji w myqnap.org a poprzez App Center.Wygląda mi że nie. Na szukajkę TransmissionBT znajduje 2 wpisy: <name>TransmissionBT 4 (Apache84)</name> <name>TransmissionBT 4 (Apache85)</name> Tego czystego TransmissionBT 4 nie widzę To że nie ma w xmlu to mnie nie dziwi bo App Center go... -
abgar replied to the thread Help Dostępność aplikacji w myqnap.org a poprzez App Center.https://www.myqnap.org/repo.xml + login/pass -
abgar replied to the thread Help Dostępność aplikacji w myqnap.org a poprzez App Center.Jeszcze raz: Podłączone repo z moim loginem Nie odnalezienie poszukiwanej aplikacji ( to mnie najbardziej dziwi ) Znalezienie aplikacji poprzez stronę, ściągnięcie, zainstalowanie, apka na moim koncie w myqnap Brak apki w App Center repo Wygląda... -
abgar posted the thread Help Dostępność aplikacji w myqnap.org a poprzez App Center in Centrum aplikacji (App Center / QPKG).Sprawa wygląda następująco. W App Center mam oczywiście dodane repo myqnap.org. Szukałem Transmission 4 "czystego" bez żadnych dodatków. Wszystko co mi wyszukiwało to albo z Apache albo z czymś tam jeszcze. Niechcący wlazłem na stronę... -
abgar replied to the thread Beer time Qts 5 czy Hero 6 na TS-264 ?.Czy przy moich mizernych potrzebach iść w stronę SSD cache, Qtier czy w ogóle olać temat i zrobić 2 osobne woluminy ? ( jak miałem dotychczas ? -
abgar replied to the thread Beer time Qts 5 czy Hero 6 na TS-264 ?.Dzięki. Tak podejrzewałem -
abgar replied to the thread Beer time Qts 5 czy Hero 6 na TS-264 ?.Wiem że ZFS tylko z mojego punktu widzenia to chyba nie bardzo ma znaczenie. Bezpieczeństwo dla mnie nie jest priorytetem bo i tak co 2 dzień lecą backupy na IDrive Czy poza zfs między tymi systemami jest jakaś różnica dla light usera ? -
abgar posted the thread Beer time Qts 5 czy Hero 6 na TS-264 ? in Przed zakupem... (Porady i dylematy).Zapytam bardziej doświadczonych. Ts-251 D idzie na emeryturę. Zaraz wjedzie TS-264-8G. Light user: 2 komputery w lanie, torrenty, ftp/webdav z zewnątrz dla znajomych, kodi. Do zabawy w wirtualki mam osobną maszynę którą zasadziłem przy naszym...
-
-
Loading…
-
Loading…
-
Loading…