-
Sprzedam Qnap TS-251D 10GB Ram + pilot
Link do aukcji allegro https://allegro.pl/oferta/serwer-plikow-qnap-ts-251d-10gb-ram-bcm-18816094305 Na forum taniej ale ostrzegam, że na waciki nie zbieram- abgar
- Temat
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe)
-
Pomoc Dostępność aplikacji w myqnap.org a poprzez App Center
Wygląda mi że nie. Na szukajkę TransmissionBT znajduje 2 wpisy: <name>TransmissionBT 4 (Apache84)</name> <name>TransmissionBT 4 (Apache85)</name> Tego czystego TransmissionBT 4 nie widzę To że nie ma w xmlu to mnie nie dziwi bo App Center go nie znajduje 1784807241 AAAAAAA coś widzę. W moim...- abgar
- Post #7
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)
-
https://www.myqnap.org/repo.xml + login/pass- abgar
- Post #5
-
Jeszcze raz: Podłączone repo z moim loginem Nie odnalezienie poszukiwanej aplikacji ( to mnie najbardziej dziwi ) Znalezienie aplikacji poprzez stronę, ściągnięcie, zainstalowanie, apka na moim koncie w myqnap Brak apki w App Center repo Wygląda mi to tak jakby autor wprowadził aplikację na...- abgar
- Post #3
-
Sprawa wygląda następująco. W App Center mam oczywiście dodane repo myqnap.org. Szukałem Transmission 4 "czystego" bez żadnych dodatków. Wszystko co mi wyszukiwało to albo z Apache albo z czymś tam jeszcze. Niechcący wlazłem na stronę myqnap.org i tam znalazłem TransmissionBT 4 – MyQNAP...- abgar
- Temat
- app center
- Odpowiedzi: 7
-
Przy piwie Qts 5 czy Hero 6 na TS-264 ?
Czy przy moich mizernych potrzebach iść w stronę SSD cache, Qtier czy w ogóle olać temat i zrobić 2 osobne woluminy ? ( jak miałem dotychczas ?- abgar
- Post #7
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Dzięki. Tak podejrzewałem- abgar
- Post #5
-
Wiem że ZFS tylko z mojego punktu widzenia to chyba nie bardzo ma znaczenie. Bezpieczeństwo dla mnie nie jest priorytetem bo i tak co 2 dzień lecą backupy na IDrive Czy poza zfs między tymi systemami jest jakaś różnica dla light usera ?- abgar
- Post #3
-
Zapytam bardziej doświadczonych. Ts-251 D idzie na emeryturę. Zaraz wjedzie TS-264-8G. Light user: 2 komputery w lanie, torrenty, ftp/webdav z zewnątrz dla znajomych, kodi. Do zabawy w wirtualki mam osobną maszynę którą zasadziłem przy naszym routerze BGP Będzie M.2 521GB i HDD WD red 4TB Co...- abgar
- Temat
- Odpowiedzi: 10
-
Dyskusja Jaki najtańszy UPS do TS-251D ?
Myślę o nim. A wiesz coś o tym ? https://allegro.pl/oferta/ups-zasilacz-power-walker-vi-600-stl-fr-360w-11408805674- abgar
- Post #10
- Forum: Serwisowanie elektroniki i modyfikacje sprzętowe
-
Przecież ja pisałem o BU650E-FR 1775822478 Mam do dyspozycji 18 cm. Nie da rady. Może CyberPower UT850EG 850VA ? Ten ma 17 cm- abgar
- Post #7
-
No właśnie. Przekopałem się przez specyfikację BU650E-FR. Nawet instrukcje obsługi przeczytałem :D i tam słowa nie ma o złączu USB 1775821643 Trochę wysoki. Do szafki przy NASie mi nie wejdzie. Choć ładny- abgar
- Post #4
-
Wiem że jest topic ale stary i zamknięty. Szukam najtańszego i możliwie małego UPSa. Nie zależy mi na czasie pracy tylko by w przypadku zaniku prądu Qnap w kontrolowany sposób sie wyłaczył. Testowałem VOLT Micro UPS 650VA 360W. Niby działa ale ma jakies problemy z komunikacją po USB. Zrywa...- abgar
- Temat
- ts-251d ups
- Odpowiedzi: 11
-
Download Oficjalne KODI dla serwerów QNAP opartych o procesory Intel i AMD
Dzięki. Ogarnałem w archiwach- abgar
- Post #13
- Forum: HD Station, Kodi i wyjście HDMI
-
Download Oficjalne KODI dla serwerów QNAP opartych o procesory Intel i AMD
Ponieważ Kodi 20.5.1.0 jest zwalone ( problemy z wyjściem dzwięku ) skąd wziąć starszą wersję ?- abgar
- Post #11
- Forum: HD Station, Kodi i wyjście HDMI