Recent Content by alkanbw

1. A

Pomoc Problem z przywróceniem ustawień systemu

Wielkie dzięki wszystko zadziałało idealnie !!!
  2. A

Wielkie dzięki za podpowiedź, ale w folderze /etc/config nie mam żadnego katalogu z nazwą podobną co backup. Jest natomiat taki folder /share/CACHEDEV1_DATA/.@backup_config i są tam kopie ale nie jestem w stanie tego wypakować, chce hasło i to nie jest moje żadne hasło
  3. A

Qnap TS-264 oprogramowanie QTS 5.2.7.3256. Poniewaź wystąpił u mnie problem z utworzeniem nowej maszyny wirtualnej - zdecydowałem się z przywrócić ustweienie systemu. Kopia u mnie robi się regularnie co tydzień. Po przywróceniu ustawień sprzed tygodnia - straciłem całkowicie udostępniane...
  4. A

Pomoc Virtualization Station - problem z przeglądaniem zasobów NAS - na dwóch różnych modelach

Mam dokładnie to samo - nie jestem w stanie założyć nowej maszyny - chciałem dodać nową Fedorę i jest dokładnie tak samo. A co najgorsze, to odtworzyłem kopię z mojego TS-264 i w tym momencie straciłem uprawnienia do wszystkich udostępnionych katalogów. Jakiś koszmar
  5. A

Download [Public Beta 2] QTS 4.3.2 Build 0104 | ARM & x86

Qnap TS-212P. U mnie występuje problem z aplikacją owncloud. W żaden sposób nie mogę się podłączyć z zewnątrz, mimo umieszczenia a tablicy zaufanej mojej domeny w ustawieniach owncloud. Po całym dniu zmagań wróciłem do wersji 4.2.2 i od razu wszystko zaczęło działać normalnie. Czy ktoś...
  6. A

Pomoc Indeksowanie multimediów - problem z plikami muzyki

Witam, miałem ten sam problem. Po uaktualnieniu do wersji 4.2.1 na moim TS-212P. Indeksowanie trawało ciągle od 2 tygodni. Po przeszukaniu forum angleskiego, znalazłem informację, ze winne temu są pliki .cue. Skasowałem kilka płyt w fromacie flac z plikami .cue i po wymuszeniu ponownego...