apofis
Local time
7:43 AM
Featured content
0
Reaction score
49

Latest activity Postings Featured content About

• apofis
      Cześć filmików odpala się ok ale cześć plików uszkodzonych, a jak wchodzę do bezpośredniego folderu to działają pliki. Czy jest na Qnap jakieś inne rozwiązanie? Jeszcze przychodzi mi do głowy serwer FTP ale tam w locie nic nie da się oglądać z...
    • apofis
      Jak przekieruje port 80 na Qnap to wtedy _h5ai działa. Ma to jednak swoje wady, ponieważ nie chce na domyślnym porcie wystawiać serwer na zewnątrz. Kolejna sprawa w folderze WEB mam sporo folderów a chciałbym udostępnić tylko jeden czy dwa...
    • apofis
      Cześć, Potrzebuję udostępnić folder z filmikami. Chciałbym aby pliki były dostępne poza siecią lokalną w taki sposób aby każdy kto wejdzie w linka zobaczy strukturę drzewa i będzie mógł samodzielnie po takie strukturze się poruszać oraz w locie...
    • apofis
      apofis replied to the thread Help Repozytorium Forum Qnap.
      O dzieki, działa, ale kurczaki, nie ma juz aplikacji WakeOnLan - czy mozecie ja dodać? Na starym repo była.
    • apofis
      Cześć, kiedy na dawnym forum, ktoś podawał repozytorium forum Qnap, żeby można było instalować apki typu WakeOnLan. Właśnie tej apki mi dziś brakuje, ale w repozytorium pustu. czy może zmienił sie adres? Prosze o info
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…