Recent Content by avast450

1. A

Pomoc Qsync, czy jest możliwość ustawienia innych katalogów do synchronizacji?

I u mnie taki sam problem. Czy ktoś zna rozwiązanie jak poradzić sobie z łączem symbolicznym i synchronizacją? łąca robiłem komendami /D i /J.
  2. A

Pomoc Samba - bardzo długi czas dostępu

Spowolnienie pojawiło się najprawdopodobniej po przejściu ze aktualizacji FW z 4.2.1 Build 20160601 na 4.2.6 20170607. Testowałem jeszcze 4.2.6 Build 20170729 i 20170905 ale na nich było jeszcze gorzej. Sieć to tylko dwa switche (zarządzalny i niezaządzalny) w szafie krosowniczej i parę małych...
  3. A

Pomoc Samba - bardzo długi czas dostępu

Hej. Losowo, kilka razy na dzień występują problemy z dostępem do serwera poprzez otoczenie sieciowe. Odświeżenie widoku dla danego folderu to kilka sekund a zapis pliku excel 10-30MB trwa kilkadziesiąt sekund. Po kilkunastu minutach wszystko wraca do normy. Monitor zasobów pokazuje normalne...
  4. A

Pomoc Nie można zalogować się przez www

Mam problem z zalogowaniem się poprzez przeglądarkę - podczas próby zalogowania poprzez Firefox widzę rozmyty ekran logowania a po wpisaniu danych ekran się odświeża. Na innych przeglądarkach ta sama sytuacja z tą różnicą, że obraz nie jest rozmyty. Próbowałem oczywiście na różnych komputerach...
  5. A

Witam !

Cześć - tu sliver001!