1. B

Dyskusja Filmy nie działają 😦

to podpowiedz cos gdzie szukac problemu?
  2. B

No to tylko pozazdrościć u mnie filmy cały czas się buforują. Jeszcze jak jestem u siebie w domu to jakoś to idzie niestety poza siecią nie ma opcji. Teraz patrzyłem na udostępnianie linków z filmami to prędkości pobierania takich filmów to załamka (nie przekracza 1Mbs uploadu) Żonie wysłałem...
  3. B

Zakup nowego NASa - QuMagie, Virtualzation Station, Container Station

No to jakie informacje potrzebujesz? NASa mam podlaczonego kablem bezpośrednio do routera. Jeśli nie odpowiadam to jednie dlatego bo nie wiem co odpowiedziec.
  4. B

mam ts-264 ale on moich marzen jak dotad nie spelnia:( Jak ma to chodzic dobrze jezeli podczas wlaczenia filmu predkosc z jaka wysyla dane NAS to max 2Mbs ???
  5. B

działają ci w ogole filmy na qumagie? u mnie nie ma szans odtworzyc filmu powyzej 1080 a nawet z tym mam problem
  6. B

Kurde ja naprawde sie poddaje :( kupilem licencje Qayin plus bo myślałem ze to moze byc problem ale cały czas mi pokazuje ze nie mam tej licencji. Kiedy zaczeło odtwarzac plynnie na telefonie to teraz dzwieku nie mam bo wyskakuje ze ten format jest nieobslugiwany. teraz tez jest kaplica bo na...
  7. B

komputer to Windows. To włączyłem na NASie
  8. B

Teraz uruchomiłem w ustawieniach „powiązane usługi” i zaczęło to jakoś działać a wcześniej nic nie było żadnego info poprostu nie działało 😥
  9. B

Już nawet nie chodzi o tego Iphone ale na kompie w tez nie odtwarza. Jestem w tej samej sieci 2 karty sieciowe podłączone a dalej nie mozna nic obejrzec
  10. B

A o co chodzi w czym jest problem?
  11. B

Nie mam problemu ze zdjęciami więc może tak zostać ale filmy to tragedia. Są nagrywane z tel więc w większości to 4K ale też to nie ma znaczenia bo nawet te słabszej jakości to padaka. Dlaczego w ogóle nie działa to transkodowanie czy to gdzieś trzeba włączyć czy co?
  12. B

Witajcie. Kilka dni temu kupiłem TS-264 z myślą że zastąpię sobie chmurę Google Zdjęcia niestety pojawił się problem. W qumagie zgrałem sobie galerię zdjęć i faktycznie zdjęcia działają super natomiast filmy w ogóle się nie odtwarzają co sekundę się zacina i kręci się kółeczko chyba...
  13. B

Przy piwie Zakup nowego NASa

na to chyba nie mam wpływu to już robi sprzęt. Dlatego właśnie pytam co mam kupić