Recent Content by Beca

1. Beca

Pomoc Dysk zablokowany tylko do odczytu

Jak się to uruchamia
  2. Beca

nie mam pojęcia co hint? Ale dzięki za pomoc ? Nie widzę tych katalogów o których piszesz. W jaki sposób Mam to podejrzeź
  3. Beca

Wszystko co instalowałem na tym dysku Emby Rtorrent Servio
  4. Beca

Katalogi z istotnymi danymi przekopiowane na inne dyski systemu. Ale jak odzyskać konfigurację i aplikację na nowym dysku
  5. Beca

Witam. po powrocie z małego urlopu ( zaobserwowałem już tam brak dostępu za pomocą MyQnapcloud) dysk nr jeden tylko do odczytu. Czy da się coś z tym zrobić? Brak pełnego dostepu do katalogów - tylko odczyt.
  6. Beca

Pomoc NetBak PC Agent - Nie można zainicjować spisu.

Po zainstalowaniu wersji z linku powyżej, wszystko wróciło na normy
  7. Beca

Dopadło też i mnie. brak możliwości stosu. Pusta lista zadań w poprzedniej wersji NetBack PC Agent. Sygnalizacja nowej wersji 1,2. Zainstalowana. Dalej kłopoty. Zauważyłem iż plan wskazywany inny niż plan niż na serwerze
  8. Beca

Taki przypadek miałem ostatnio przy utracie przy sytuacji Pomoc - Odzyskanie danych TS-02 . Powtórne zainstalowanie NetBack PC Agent oraz wyłaczenie i po pewnym czasie włączenie Hyper Data Protector w NAS poprawiło sytuację
  9. Beca

Pomoc Odzyskanie danych TS-02

Po przemyśleniach przed wczorajszym snem, dzisiaj rano odłączenie TR-02 od serwera TS-253A i wyłączenie z sieci i po 10 minutach włączenie zlikwidowało problem. Prawdopodobnie po uruchomieniu TR-02 źle się przypiął do serwera. Wszystko wróciło do normy
  10. Beca

Dzięki za radę Wysłałem zapytanie
  11. Beca

Oczywiście chodzi o TR-02
  12. Beca

Witam. Dzisiaj przez własną głupotę rozwaliłem dane na dwóch dyskach w TR-02. Sygnalizowane były kłopoty od wczorajszego popołudnia - na pulpicie nawigacyjnym na czerwono i tylko do odczytu, Dzisiaj z głupoty wyłączyłem TR-02 i po paru minutach włączyłem. Dyski są widoczne lecz nie ma patrycji...
  13. Beca

Pomoc Serviio

Witam TSA-253A wczoraj aktualizacja systemu do QTS 5.0.1.2145. Po aktualizacji nie mogę uruchomić SERVIIO. Dla mnie był bardzo praktyczny bo po zaprogramowaniu bibliotek oraz online. Zdeinstalowałem i jeszcze raz próbowałem zainstalować lecz podczas instalacji jest żądanie zmiany systemy na...
  14. Beca

Pomoc 0.9.8-B900 (qnapclub) ---> 0.9.8-BB01 (qnap.net...)

Jest sygnalizacja o nowej wersji 0.9.8-BB01. W związku z tym iż można pobrać wyłącznie wersję 0.9.8-B900, oznacza iż należy powtórnie zakupić licencję.?
  15. Beca

Pomoc TS-253A RAM

Jaką mam dobrać pamięć do TS-253A z 4GB na 8 GB. Kupiłem CRUCIAL sparowane 2*4GB CT51264BF160BJ.M8FP i Qnap nie wystartował. Pomróciłem go 4GB ale bardzo często brakuje pamięci.