Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Podczas dwóch ostatnich aktualizacji nie mogę przynać nowych dostępów dla użytkowników w danych folderach, po wciskaniu ZASTOSUJ nic sie nie dzieje, tak jakby był nie aktywny :/ czy ktoś spotkał się z tym problemem?
Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.2.0050 (2017/01/04)
Model serwera: QNAP...
Witam, mój Qnap ciągle (co minutę) odpytuje adres
downlad.qnap.com/nas/det/sensor.txt
gdzie zwraca text OK
Jest jakaś opcja żeby nie odpytywał tego adresu ? oprócz blokady na Firewall ?
Witam, mam takie pytanie, czy da się dodać swoją ikonę na Desktop? w App Center nie ma odpowiednich aplikacji chciałem zaisntalować ręcznie po czym dodać ikonę dla użytkowników. Jak mogę to zrobić ?
Super dziekuję wrzuciłem sobie na plik >>test.txt
Czy jest możliwość przy poleceniu aby podał rozmiar w MB ?
Edit
Ok do du dopisujemy zamiast -a to -ha a co z podsumowaniem i zliczeniem...
polecenie na zliczenie wszystkich plików ile ważą?
Edit
polecenie
-c, --total
produce a grand total...
find /share/CACHEDEV1_DATA/ -user ADMIN
BusyBox v1.01 (2016.08.31-17:42+0000) multi-call binary
Usage: find [PATH...] [EXPRESSION]
Search for files in a directory hierarchy. The default PATH is
the current directory; default EXPRESSION is '-print'
EXPRESSION may consist of:
-follow...
Witam, czy da się sprawdzić kto ile zużył miejsca na Qnap? dodankowo wylistować wszystkie pliki jakie wrzucił wraz z ich wagą?
Wersja oprogramowania 4.2.2 Build 20160901
Nazwa modelu TS-453U
Witam, mam pytanie. Podłączyłem UPS po USB do QNAPa, załączyłem opcję autoprotection lecz jeszcze mam XanSerwer. Jaka informacja jest wysyłana do adresu ip podanego w opcji "Aktywuj obsługę sieciowego UPS".
Czy ktoś już konfigurował to z np XanSerwer ?
Witam, czy jest możliwość zmiany ikon w zasobach sieciowych Qnapa ? (samba) Jeśli zrobiłem foldery współdzielone da rade zmienić ich ikony jak i podfolderów ?
(pliki ikon na qnapie)
Witam, również mam taki problem mam coś takiego
Główny (tylko odczyt - brak mozliwosci tworzenia folderów)
-podkatalog (odczyt)
--podkatalog ( odczyt zapis)
Wszystko mam poustawiane i użytkownicy z LDAP nie mają możliwości tworzenia folderów niektórzy nie którzy ok... tylko CI co ni moga są w...