-
Dyskusja Grupa RAID 1 w puli magazynu 1 zdegradowana
Napisałem na helpdesk odpowiedź, ponieważ kazano wysłać logi na nowo. Oni zamknęli mi temat po tym jak zrobili naprawę błędów i " odbudowali macierze" która wciąż nie jest odbudowana- Caldon
- Post #15
- Forum: RAID, woluminy, system plików, ZFS i cache
-
W Pamięci -> Dyski/VJBOD inny dysk się pojawia ale nie odbudowuje się macierz- Caldon
- Post #13
-
Powiem tak, ja to przejąłem całą sieć wraz ze sprzętem po pracowniku który odszedł i zaczęły się robić jaja tak naprawdę. Staram się poprawić rzeczy i tak jak tego QNAP ja tego nie konfigurowałem- Caldon
- Post #10
-
Ten sam dysk, pojemność tylko serial number inny 1642179723 Niestety nie posiadam takowego- Caldon
- Post #8
-
No posiadam jeszcze 2 QNAP ale to 12 zatokowy i 8 zatokowy jest- Caldon
- Post #5
-
no ale to mija się z celem. Jeśli za każdym razem gdy Pani mi dysk muszę instalować system w QNAP. Czyli suma sumaru wychodzi, że gdy padnie jeden dysk to muszę wszystkie 24 wymieniać- Caldon
- Post #3
-
Witam, Mam dziwny problem z którym borykam się od dłuższego czasu (2m). Problem związany jest z QNAP TS-EC2480U. Jedna z 24 zatok tj. 16 po wymianie dysku nie chciała się odbudować. Zgłosiłem sprawę do QNAP by sam nie kombinować nic przy urządzeniu. Chłopaki z helpdesk zgłosili, że macierz...- Caldon
- Temat
- danych problem raid system
- Odpowiedzi: 14