Recent Content by cozi80

1. cozi80

Pomoc Samoistny reset do ustawień fabrycznych QNAP TS-453A

Hej. U mnie też serwer sam przywrócił ustawienia fabryczne. Co robic w skrócie nie nie chce mi się cały dzień ustawiać wszystko od początku
  2. cozi80

Witam

Cze Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
  3. cozi80

Pomoc Myqnapcloud.com

Dzień dobry. Od jakiegoś czasu nie mogę się połączyć z serwerem przecież internet. Ponoć zmieniły się jakieś prawa dostępu i teraz muszę mój serwer ustawić jako publiczny abym mógł się z nim połączyć. Ja nie chcę aby wszyscy mogli znaleźć mój serwer w sieci. Co mogę z tym zrobić? Wysłane z...
  4. cozi80

Pomoc Ciągły zapis dysku na TS453A

Raczej gdzieś go schowam bo na SSD nie mam miejsca. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
  5. cozi80

Pomoc Ciągły zapis dysku na TS453A

To znaczy że nic z tym nie zrobimy bo w sumie mnie też trochę irytuje te cykanie dysków Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
  6. cozi80

Pomoc Qmanager i inne apki ma androida

Już wiem w czym problem. Nie obsługiwane połączenie HTTPS i błędny certyfikat więc wyłączyłem w ustawieniach serwera "Force secure connections" ale tylko na telefonach Xiaomi Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
  7. cozi80

Żadna aplikacja Qnap nie działa u mnie na Mi6 i u żony Redmi Note4 Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
  8. cozi80

U żony w telefonie też nie działa czyli tylko na tablecie Lenovo można korzystać z qmanager Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
  9. cozi80

To chyba wina smartfona gdyż na tablecie qmanager działa prawidłowo. Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
  10. cozi80

Witam. Żadna aplikacja Q na androida nie łączy się z NAS'em ani przez WiFi lokalnie ani przez GSM. Zmiany metody nie przynosi rezultatu. Za pomocą przeglądarki i myQNAPcloud można się zalogować do NAS'a. Co może być nie? Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
  11. cozi80

Witam.

Dziękuję za przyjęcie do grona użytkowników serwerów QNAP. Pozdrawiam serdecznie.