Recent Content by cynik606

1. cynik606

Pomoc Nie podłącza do AD po aktualizacji QTS 5.2.0.2860

Rozumiem. Ja po tej zmianie jeszcze wyłączyłem NAS z domeny i wpiąłem z powrotem. Od tamtej pory jest OK.
  2. cynik606

Nikt nie ma ochoty sprawdzić tego co ja napisałem powyżej? Miałem dokładnie ten sam problem w AD i to jest rozwiązanie.
  3. cynik606

@PiotrPL Zobacz w ustawieniach sieci, czy widzi wybraną bramę (kona musi być niebieska, a nie szara). Jeśli nie to odhacz parametr w ustawieniach bramy "Włącz usługę NCSI".
  4. cynik606

Pomoc Node.js - czas oczekiwania na sieć

Załączam plik z całą konfiguracją kontenera, który u mnie działa (nie licząc opóźnienia w starcie sieci). W polu "Polecenie" wystarczy, że dasz "node" zamiast "node /apps/temperatura/server.js". Do samego uruchomienia na prawdę nie potrzeba niczego więcej, to prosty kontener.
  5. cynik606

Nic więcej. Po starcie mam tylko wyświetlony wynik skryptu.
  6. cynik606

Ten ekran Ciebie interesuje?
  7. cynik606

Ale jak to nie chcę współpracować? Odpowiedziałem na pytania, prawda?
  8. cynik606

Ja tam nie widzę problemów wydajnościowych tego sprzętu. Robi za monitoring, serwer multimedialny do Kodiego, bazę danych MySQL i wszystko śmiga. Kontener nie ma żadnych cudów w ustawieniach. Odpalam sobie na nim prosty skrypt, który pinguje bramę i kilka adresów zewnętrznych i wyświetla...
  9. cynik606

Dziękuję za powitanie. 1. TS-451DeU 2. Container Station -> Utwórz -> Node.js official 3. Które konkretnie logi?
  10. cynik606

Cześć, Mam kontener Node.js ze statycznym adresem IP. Zauważyłem, że po jego uruchomieniu sieć zaczyna gadać dopiero po ok. 15 sekundach. Czy ktoś kojarzy taki problem? Pozdr