Recent Content by dmilosz

1. dmilosz

Pomoc Zatrzymana aktualizacja

Wstał. Niby z nowym Firmware (a to chyba niemożliwe). Bardzo dziękuję za pomoc. Plik poszukam jutro.
  2. dmilosz

Tak jak przewidziałeś idzie ponowne uruchomienie.
  3. dmilosz

Dziwne. Zabiłem wszystkie procesy ale tego jednego z PID 18091 nie mogę. Po poleceniu kill i sprawdzeniu czy nie ma jeszcze jakiś procesów ten dalej jest.
  4. dmilosz

Takie procesy chodzą: [~] # ps aux | grep update 7771 admin 1096 S grep update 17813 admin 3128 S sh -c /etc/init.d/update.sh "/mnt/.fw_update_dir/TS-X5 3_20190316-4.3.6.0883.img" >&/tmp/update_fw.log 17814 admin 3552 S /bin/sh /etc/init.d/update.sh...
  5. dmilosz

Na innej przeglądarce jest to samo. Ekran wyżej to wynik końcowy logowania do NAS przez WWW. W rzeczywistości pojawia się okno logowania, Wpisuje dane. Loguje się i wyświetla się interfejs www. Potem okno panelu sterowania i wyświetla się status aktualizacji jak na screenie.
  6. dmilosz

Mam 2 IP. Nie wiem jak zabić proces update. A próba ponownej aktualizacji ale z Qfindera?
  7. dmilosz

Przez WWW widać taki sam ekran jak wcześniej (Aktualizacja systemu....30%.) Q Finder znajduje serwer mogę się do niego zalogować np. w celu konfiguracji podstawowych ustawień. Widzę też serwer w sieci mogę przeglądać zasoby.
  8. dmilosz

NAS przyjął polecenie reboot i od dwóch godzin próbuje wstać. Na wyświetlaczu jest komunikat "Rebooting System Please Wait....."
  9. dmilosz

Witam, Proszę o pomoc. Uruchomiłem wczoraj aktualizacje która zatrzymała się na 30 % . Serwer działa można się dostać do plików. Oczywiście interfejs WEB pokazuje to co na zdjęciu: Zresetować ręcznie? Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.6 0875 Build 20190308 Model serwera: QNAP TS-453 Pro
  10. dmilosz

Pomoc Reset zamiast restartu - odzyskanie danych

Skoro dane się nie wykasowały to jak ponownie podmonotwac dysk bez jego formatowania?
  11. dmilosz

Pomoc Reset zamiast restartu - odzyskanie danych

Witam, Dostałem pomroczności jasnej i zamiast restartu serwera zresetowałem ustawienia. Ale może od początku: 1. Serwer to TS-109 II Pro z wersją firmware 3.3.2 Build 0918T (czyli nie nowy). 2. Zresetowałem ustawienia serwera przy wykorzystaniu komendy z serwis web - Strona domowa >>...
  12. dmilosz

Witam

Witam. Daniel