Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
Dziwne. Zabiłem wszystkie procesy ale tego jednego z PID 18091 nie mogę.
Po poleceniu kill i sprawdzeniu czy nie ma jeszcze jakiś procesów ten dalej jest.
Na innej przeglądarce jest to samo. Ekran wyżej to wynik końcowy logowania do NAS przez WWW. W rzeczywistości pojawia się okno logowania, Wpisuje dane. Loguje się i wyświetla się interfejs www. Potem okno panelu sterowania i wyświetla się status aktualizacji jak na screenie.
Przez WWW widać taki sam ekran jak wcześniej (Aktualizacja systemu....30%.)
Q Finder znajduje serwer mogę się do niego zalogować np. w celu konfiguracji podstawowych ustawień.
Widzę też serwer w sieci mogę przeglądać zasoby.
Witam,
Proszę o pomoc. Uruchomiłem wczoraj aktualizacje która zatrzymała się na 30 % .
Serwer działa można się dostać do plików. Oczywiście interfejs WEB pokazuje to co na zdjęciu:
Zresetować ręcznie?
Wersja oprogramowania Firmware: 4.3.6 0875 Build 20190308
Model serwera: QNAP TS-453 Pro
Witam,
Dostałem pomroczności jasnej i zamiast restartu serwera zresetowałem ustawienia.
Ale może od początku:
1. Serwer to TS-109 II Pro z wersją firmware 3.3.2 Build 0918T (czyli nie nowy).
2. Zresetowałem ustawienia serwera przy wykorzystaniu komendy z serwis web - Strona domowa >>...