Recent Content by dor

1. D

Pomoc Nextcloud - błąd przy podniesieniu do wersji 16.0.1.1

Witaj Pisze bo może kiedyś komuś będzie to potrzebne. Walczyłem i ostatecznie zrobiłem tak: instalacja Qapache 2439.7218 -> restart -> instalacje Apache73 -> restart -> czysta instalacja NextCloud 16 ->restart baze danych zostawiłem miałem poustawianych we wczesniejszej wersji uzytkowników...
  2. D

LEVY a powiedz co to znaczy "Miałem dziwną sytuację. Przy instalacji nie wystarczy tyko NextCloud + doinstalować Apache73, bo NextCloud nie widzi wówczas Apache. Musiałem odinstalować wszystko i zainstalować "starego" Qapache, nowego Apache73 i dopiero NextClouda. " Miałeś jakiś komunikat o...
  3. D

Robiłeś czystą instalkę czy aktualizowałeś ? Ja niestety mam pracujące jednostki w synchronizacji . Jak wywalę i będę na nowo to robił to raz ze czas a 2 ze synchronizacja się sypie . Już to kiedyś przechodziłem i wolałbym to "naprawić" :)
  4. D

pytałem niestety post do tej pory bez odpowiedzi widziadłem ze pisali o rożnych wywrotkach w innych wersjach ale w tej jeszcze nie
  5. D

Kolego uwierz ,że szukam od czwartku w googlach i nic sensownego co by u mnie zadziałało nie znalazłem. Jestem z tych ludzi co sami szukaja zanim zaczną komus zawracać głowę Niestety czas mnie już goni i dlatego w akcie desperacji pisze tutaj by móc skorzystać z podpowiedzi bardziej...
  6. D

Witam Mam problem. Podniosłem wersję Nexclouda z wersji 15.0.4 do wersji 16.0.1.1 Proces aktualizacji przeszedł poprawnie do samego końca . Niestety po próbie logowania widnieje komunikat : Synchronizacja na końcówkach wciąż działa do momentu aż na się wyloguje bo wtedy nie można się już...