Recent Content by Endriuszka

1. E

Instruktaż/Tutorial Własny Serwer Pocztowy SMTPS+IMAPS+POP3 + DODATKI (Qnap jako ServerDNS + Autorun + ApacheConf)

@CoSTa zaintulujesz i skonfigurujesz mi taki SERWER POCZTOWY ? oczywiście nie za darmo - sprawa dość pilna Albo ktoś inny kto sie czuje na siłach aby takie coś zrobić
  2. E

Instruktaż/Tutorial Własny Serwer Pocztowy SMTPS+IMAPS+POP3 + DODATKI (Qnap jako ServerDNS + Autorun + ApacheConf)

@CoSTa mogłbys podać jakieś prawdzoen zródło contenera bo ten z Qnap-a wywala poniższy bład :/ chyba ze oprócz klikniecia INSTALUJ trzewba jeszcze wczesniej cos zrobic w Qnapie
  3. E

@CoSTa podaj na podstawie czego postawiłes serwer itd... z góry dzięki :)
  4. E

@Ciangi postawiłes i dziął Tobie ten serwer poczty na Qnapie ??
  5. E

Instruktaż/Tutorial Jak zainstalować klienta poczty i pakiet biurowy Open-Exchange? (alt. Office WebApps i Outlook)

@_Floyd 1) zaintalowałes poprawnie OX, 2) dodałes konto mail, 3) działa ci zarówno OX poprzez przegldarke jak i poprzez aplikacje mobile z AndroidMarket powyższe 3 pytania Tobie działaja poprawnie w 100% ?? 4) brakuje tylko możliwości dodawania kolejnych użytkowników ?
  6. E

Instruktaż/Tutorial Jak zainstalować klienta poczty i pakiet biurowy Open-Exchange? (alt. Office WebApps i Outlook)

@Ciangi możesz się do mnie odezwać na priv? za duzo pisania tutaj :/ z góry dzięki
  7. E

@_Floyd ale ja robiłem sposobem z pierwszego postu @Silas Mariusz
  8. E

teraz sie pojawił taki kominukat jak sie loguje w sieci LAN (zamista tamtego powyzszego wczesniej) "Could not get a default folder for this application. Application may not work as expected until this problem is solved." ---------------------- czy komus działaj aplikacje OX APP na androida ??
  9. E

to wiem :) czyli zrobić przekierowanie z portu 2000 Qnap-a na port zewntrzny w ktorym loguje się "gdzies tam poza swoim LANem" ??
  10. E

Witam udało mi sie zainstalować i jak na razie jest ok po instalacji. Po zainstalowaniu sie do panelu na górze strony wyskuje mi taki komunikat :" Error while communicating with the sieve server localhost at port 2000 for user xxx in context 1" Szukałem u wójka gogle rozwiazania ale nie moge...