Podążaj za instrukcjami w poniższym filmie, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę jako aplikację internetową na ekranie głównym swojego urządzenia.
Informacja: Ta funkcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Używasz przestarzałej przeglądarki. Może ona nie wyświetlać poprawnie tej lub innych stron internetowych. Powinieneś zaktualizować swoją przeglądarkę lub użyć alternatywnej przeglądarki.
@SiewcaRyżu Po resecie nie restartowałem. W opcjach profilu pozostała mi ikona admina (!?). Gdy zauważyłem "zniknięcie miejsca" zmieniłem domyślne hasło: admin na to używane przez pierwotne konto admina z naiwną nadzieją, że może zaskoczy.
Po Twoim poście zrobiłem restart. Nie bangla.
"jeżeli...
Po przywróceniu ustawień fabrycznych przez Qfinder mam "niewidoczne" zajęte miejsce na dysku. W "Administracja systemu" nie mogę nadać serwerowi pierwotnej nazwy. Muszę jak gdyby odzyskać dawne konto admina?
Model serwera: QNAP TS-251+ 1HDD
@DjLeo
Niestety nie daje to rezultatu. Nie mam pojęcia co się dzieje... Czy da zainicjować nas, tak jak po wyjęciu z pudełka?
Edyta: Trochę skróciłem swoją myśl. Chciałem dokonać recovery ponieważ system nie wstaje. Stąd moje powyższe pytanie.
Proszę admina o wyrzucenie tematu.
Nastąpiło z...
Chcę przeprowadzić Firmware Recovery - QNAPedia
Niestety nie mogę zrobić poniższych czynności:
"15. Use a pen or any pointed object to press and hold the RESET button. Then press the Power button on the front panel to power on the NAS at the meanwhile.
16. Please keep holding the RESET button...
Rozumiem. Ale załóżmy że zupełnie pomijam k.1-7 i chcę "na sucho" sprawdzić 8-9. Czy możliwe są objawy, o których wspominałem? Czy jednak nie da się "laboratoryjnie" rozdzielić 1-7 od 8-9?
@Silas Mariusz
Krok 8 i 9. Żaden dźwięk się nie pojawia, czerwono świecąca dioda również. Ok. 2 sek. po kroku 8 serwer się włącza, by przy kroku 9 (bez sygnałów dźwiękowych) niespodziewanie się wyłączyć. Czy jest pomysł co się dzieje?
Dzięki @SiewcaRyżu Jak zatem uczynić by folder "F.admin" (z filmami) dla DLNA widziany nie był?
Możesz jeszcze (w ramach odstępstwa od reguły eh), jeśli wiesz, odpowiedzieć na pytanie nr 2 ?
1. Domyślne konto użytkownika serwera DLNA: admin. Inny użytkownik to np.: julian. Mam dwa foldery z filmami: "F.admin" i "F.julian". W prawach dostępu folder "F.admin" jest zablokowany dla julian ale gdy julian korzysta z DLNA to nie ma problemu w dostaniu się do "F.admin". Jaka mu to...
Helpdesk zareagował dość szybko, rzeczowo i skutecznie. Za wszystko duży "+". Należy pobrać plik z AppCenter > Moje licencje > Kolumna "Działanie" i przesłać razem z opisem problemu. W odpowiedzi otrzymamy informację, że nasz licencja już ponownie aktywna. I tyle. Aktywujemy ponownie tak jak za...
Dezaktywowałem licencję na exFAT. Nie pytajcie dlaczego :| Przy ponownej aktywacji online wyrzuca błąd 1205 "Failed to update the license due to mismatched license statuses." PAK jest właściwy. Przy aktywacji offline - "PAK is not available, please make sure you've filled out the correct PAK"...
A no właśnie. Jak ma się oczy w czarnej du... to się nie wie, że 3,04 to nie to samo co 30,40 ani 30,04.
Jak widać bukwy z cyfrą salda konta nigdy nie są za duże ;) (chociaż w PP są wyjątkowo spore). Dzięki za wszelką pomoc, tą niegrzeczną też :P