Recent Content by Fiscoplan

1. F

Pomoc Malware Remover zaraz po inicjacji TS-453A sygnalizuje problem z autorun.sh

Dziękuję Panowie za wskazówki, widziałem już pobieżnie te wątki i tego się właśnie obawiałem, że trzeba będzie pogrzebać w DOM. Dam znać jak się powiedzie, na razie z nadmiaru obowiązków muszę odwlec operację w czasie. Pozdrawiam ! Słowo się rzekło, tak więc krótki update.. pomogło wykonanie...
  2. F

Pomoc Malware Remover zaraz po inicjacji TS-453A sygnalizuje problem z autorun.sh

Dziękuję za odpowiedź. Zalogowałem się przez SSH, wykonałem polecenie "cd /tmp/config/", a potem ls -lah i wychodzi na to, że nie ma tam żadnych plików: total 0 drwxr-xr-x 2 admin administrators 40 2019-10-07 10:05 ./ drwxrwxrwx 21 admin administrators 2.4K 2019-10-07 11:05 ../ ale po...
  3. F

Witam serdecznie kolegów, używam rozwiązań QNAP od bardzo wielu lat, choć głównie jako lokalny serwer plików i nic dotychczas nie budziło mojego niepokoju, ale też nigdy nie uruchamiałem aplikacji Malware Remover :-) Obecnie zainicjowałem QNAP TS-453A zupełnie od "zera", na początek z dwoma...