-
Pomoc Cross-seed
Wywaliłem cholerstwo w kosmos i postawiłem od nowa i działa. Dzięki!- gekko44
- Post #3
- Forum: Konteneryzacja: Container Station (Docker, LXD)
-
Pomoc Cross-seed
Hej, Mam Portainer wraz z (lokalnie)Radarr+Sonarr+prowlarr+SABnzbd+(zdalnie)ruTorrent i chcę do tego dorzucić Cross-seed (też lokalnie) ale nie mogę zmusić tego cholerstwa do współpracy. Plik konfiguracyjny mam gotowy gdyż udało mi się postawić instancję cross-seed'a na seedboxie (tam gdzie...- gekko44
- Temat
- arr container station docker pomoc portainer prowlarr radarr sabnzbd sonarr
- Odpowiedzi: 2
-
Dyskusja Brak możliwości zapisu do /config przez docker
Hej, Jestem w trakcie budowy aplikacji *arr na dockerze. Utknąłem po regeneracji Sonarra i Radarra na niemożności zapisu do /config. oraz log [v4.0.12.2823] System.IO.IOException: No space left on device : '/config/asp/a2791bc7-b010-4010-8f33-ed20f88bf531.tmp' at...- gekko44
- Temat
- appfolderfactory cancellationtoken container station docker iapplicationbuilder
- Odpowiedzi: 4
-
Dyskusja Kompatybilność TV-x82 z intel 8th gen
nigdy nie dotykałem biosu w QNAPie. Jeśli chodzi o różne generacje cpu to w nie wiem czy jest możliwe przeskoczenie generacji czyli z 6x na 7x...spotkałem się z opiniami że nie, ale nie spotkałem się z empirycznym potwierdzeniem.- gekko44
- Post #12
- Forum: Serwisowanie elektroniki i modyfikacje sprzętowe
-
@noreczek Hej, Miałem ten sam procek co @simryc i zrobiłem upgrade do i7-7700K i hula. Aha, zmieniałem jeszcze chłodzenie- gekko44
- Post #10
-
Dyskusja Przełączanie trybu wyświetlania
7 krok już się nie pojawia. Mam 18.9 ale na 18.8 było to samo- gekko44
- Post #7
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station
-
Dziwne, u mnie działa... Spróbuj linki: http://imgurl.pl/img2/1_5f95a914b6800.png http://imgurl.pl/img2/2_5f95a914b6cc8.png http://imgurl.pl/img2/3_5f95a914b72b5.png- gekko44
- Post #5
-
Hej, Poszedłem za Twoją radą i zainstalowałem PlexKodiConnect ale nie mogę zmusić go do pracy. W załączeniu screeny z loga - czy możesz mi chociaż wskazać kierunek naprawy problemu? Będę wdzięczny..- gekko44
- Post #3
-
Cześć Mam problem podczas oglądania filmów bezpośrednio na QNAP - używając Plex playera na HD station gdzie podczas streamingu do urządzeń wszystko jest ok. Oglądając natywnie jest efekt jakby "traciła" się klatka co sekundę. Poczytałem że powinienem włączyć (w PMS) opcję "Zezwól na...- gekko44
- Temat
- color działa multimedia qnap
- Odpowiedzi: 7
-
Sprzedam TVS-682 + ram + dyski
Na sprzedaż serwer TVS-682 Cechy sprzedawanego egzemplarza: - cpu - i3-7100 - ram - 64GB (4x16gb 2400 Kingston HyperX) Dokładna specyfikacja TVS-682 - Funkcje - QNAP Zaktualizowany do najnowszej wersji systemu (na czas pisania ogłoszenia 4.4.1.0998) Zakupiony 10.2016 Cena: 6000 (do ew...- gekko44
- Temat
- ram sprzedam tvs-682
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe)
-
Hej - mam ten sam dylemat. Zrobiłeś upgrade? Na jaki model?- gekko44
- Post #5
-
Archiwum KODI i wyjśćie analogowe
Hej, W jaki sposób sprawić by KODI odtwarzało dźwięk na wyjście analogowe ? Mam tam podłączony transmiter bluetooth do słuchawek i jakkolwiek mogę użyć tego wyjścia w np.Music Station tak nie potrafię go znaleźć w opcjach KODI na HD Station. Wersja oprogramowania Firmware: 4.2.2 Build 20160901...- gekko44
- Temat
- kodi wyjście
- Odpowiedzi: 0
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
Dyskusja TS-453A Problem z wyłączeniem i restartem
Fajnie tylko ja nie mam nic w portach USB...- gekko44
- Post #10
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja TS-453A Problem z wyłączeniem i restartem
Daj znać - mam podobny problem...- gekko44
- Post #7
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja Dźwięk przez bluetooth z KODI
Hej, Przymierzam się do kupna ale takich, które byłyby kompatybilne. Z tego co wyczytałem to np. JBL nie posiadają własnego dongla BT ..- gekko44
- Post #7
- Forum: HD Station, Kodi i wyjście HDMI