Recent Content by goldi11

1. G

Pomoc dysk SAS dla ts-251

hehe, dzięki. Temat do zamknięcia w takim razie :)
  2. G

ok, bo mam za darmo ten dysk i chciałem sprawdzić
  3. G

Cześć, czy jest możliwość w jakiś sposób podłączyć dysk SAS do TS251? jakieś przejściówki, adaptery? 1646740108
  4. G

Instruktaż/Tutorial JDownloader na QTS ! ( x86)

Ma ktoś ten skrypt ściągnięty? Bo link nie działa.
  5. G

Pomoc POTRZEBNA PILNA POMOC! zniknęły mi wszystkie pliki!

tak, zgadza się. Ale nie wiem co się stanie jak go podłącze ponownie, wolę nie ryzykować. Jakieś pomysły na odzyskanie tych danych ? Odezwał sie do mnie człowiek z helpdesku qnap, o 13 ma się podłączyć i coś naprawiać, ale nie wiem czy oni się również zajmują odzyskiwaniem danych.
  6. G

RAID 1 Nie podłączam go ponownie bo nie wiem czy nie zacznie się jakoś odbudowywać z drugiego czy coś. Na komputerze nic nie udało mi się zrobić
  7. G

wyjąłem wczoraj jeden dysk żeby go podpiąć pod kompa i sprawdzić czy da się coś odzyskać, w Menedzer pamięci>Informacje ogólne mam status !Ostrzeżenie
  8. G

Ok, będę. O której? 8? 9? Co do restartują to gdzie ten guzik jest? Co za zjebana opcja! Da się to odzyskać? Jeśli masz na myśli ten malutki przycisk reset w prawym górnym rogu, to mogę na 100% powiedzieć że nie ma szans że ktoś go wcisnął. Nie widzę też możliwości żeby jakoś przypadkowo...
  9. G

Typ Data Czas Użytkownicy Źródło IP Nazwa komputera Zawartość Błąd 2017/07/11 21:37:17 System 127.0.0.1 localhost Host: Disk 1 unplugged. Błąd 2017/07/11 21:37:12 System 127.0.0.1 localhost [Volume DataVol1] Host: Disk 1 failed. Ostrzeżenie 2017/07/11 21:37:12 System 127.0.0.1 localhost RAID...
  10. G

Niestety wskaźnik wykorzystania miejsca na dysku pokazuje że macierz została wyczyszczona, chyba że ten wskaźnik czegoś nie widzi. Aktualnie użyte jest 58Gb z 500 dostępnych. Moje multimedia zajmowały około 200GB. Sprawdzałem tez za pomocą putty, i dyski wydają się byc puste. załączam logi...
  11. G

Cześć, Właśnie odkryłem że zniknęły mi wszystkie pliki z dysku, NAS jest jakby wyzerowany, zniknęły wszystkie pliki z Multimediów, home, a nawet dysku podłączonego po USB. Jeszcze przed południem wszystko było! Nic nie robiłem w tym czasie. PROSZĘ O POMOC, nie wiem co potrzebujecie żeby mi...
  12. G

Pomoc Wystawienie NAS TS-251 na świat

A możecie mi powiedzieć czy jest jakaś aplikacja typu no-ip.pl czy coś takiego ? Qlink jakoś mi nie odpowiada.
  13. G

Pomoc Wystawienie NAS TS-251 na świat

Cześć, Chciałbym zmienić konfiguracje mojej sieci domowej tak aby serwer NAS był urządzeniem brzegowym i bezpośrednio do niego był podłączony kabel od operatora. Internet jaki posiadam to standardowe udostępnienie za NATem operatora, ale może kiedyś postaram się o zewnętrzny adres IP dlatego już...
  14. G

Pomoc Uruchomienie xeams

Dzięki, temat do zamknięcia.