-
G
Pomoc dysk SAS dla ts-251
hehe, dzięki. Temat do zamknięcia w takim razie :)- goldi11
- Post #5
- Forum: Kompatybilność dysków i urządzeń peryferyjnych
-
G
ok, bo mam za darmo ten dysk i chciałem sprawdzić- goldi11
- Post #3
-
G
Cześć, czy jest możliwość w jakiś sposób podłączyć dysk SAS do TS251? jakieś przejściówki, adaptery? 1646740108- goldi11
- Temat
- ts-251
- Odpowiedzi: 4
-
G
Instruktaż/Tutorial JDownloader na QTS ! ( x86)
Ma ktoś ten skrypt ściągnięty? Bo link nie działa.- goldi11
- Post #2
- Forum: Oh'Linux? Software hacking i QNAP modding
-
G
Dyskusja POTRZEBNA PILNA POMOC! zniknęły mi wszystkie pliki!
tak, zgadza się. Ale nie wiem co się stanie jak go podłącze ponownie, wolę nie ryzykować. Jakieś pomysły na odzyskanie tych danych ? Odezwał sie do mnie człowiek z helpdesku qnap, o 13 ma się podłączyć i coś naprawiać, ale nie wiem czy oni się również zajmują odzyskiwaniem danych.- goldi11
- Post #17
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
G
RAID 1 Nie podłączam go ponownie bo nie wiem czy nie zacznie się jakoś odbudowywać z drugiego czy coś. Na komputerze nic nie udało mi się zrobić- goldi11
- Post #15
-
G
Wszytko jest na Dobrze- goldi11
- Post #13
-
G
wyjąłem wczoraj jeden dysk żeby go podpiąć pod kompa i sprawdzić czy da się coś odzyskać, w Menedzer pamięci>Informacje ogólne mam status !Ostrzeżenie- goldi11
- Post #11
-
G
Ok, będę. O której? 8? 9? Co do restartują to gdzie ten guzik jest? Co za zjebana opcja! Da się to odzyskać? Jeśli masz na myśli ten malutki przycisk reset w prawym górnym rogu, to mogę na 100% powiedzieć że nie ma szans że ktoś go wcisnął. Nie widzę też możliwości żeby jakoś przypadkowo...- goldi11
- Post #9
-
G
Typ Data Czas Użytkownicy Źródło IP Nazwa komputera Zawartość Błąd 2017/07/11 21:37:17 System 127.0.0.1 localhost Host: Disk 1 unplugged. Błąd 2017/07/11 21:37:12 System 127.0.0.1 localhost [Volume DataVol1] Host: Disk 1 failed. Ostrzeżenie 2017/07/11 21:37:12 System 127.0.0.1 localhost RAID...- goldi11
- Post #6
-
G
Niestety wskaźnik wykorzystania miejsca na dysku pokazuje że macierz została wyczyszczona, chyba że ten wskaźnik czegoś nie widzi. Aktualnie użyte jest 58Gb z 500 dostępnych. Moje multimedia zajmowały około 200GB. Sprawdzałem tez za pomocą putty, i dyski wydają się byc puste. załączam logi...- goldi11
- Post #4
-
G
Cześć, Właśnie odkryłem że zniknęły mi wszystkie pliki z dysku, NAS jest jakby wyzerowany, zniknęły wszystkie pliki z Multimediów, home, a nawet dysku podłączonego po USB. Jeszcze przed południem wszystko było! Nic nie robiłem w tym czasie. PROSZĘ O POMOC, nie wiem co potrzebujecie żeby mi...- goldi11
- Temat
- backup informacja localhost myqnapcloud server system
- Odpowiedzi: 17
-
G
Dyskusja Wystawienie NAS TS-251 na świat
A możecie mi powiedzieć czy jest jakaś aplikacja typu no-ip.pl czy coś takiego ? Qlink jakoś mi nie odpowiada.- goldi11
- Post #5
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
G
Dyskusja Wystawienie NAS TS-251 na świat
Cześć, Chciałbym zmienić konfiguracje mojej sieci domowej tak aby serwer NAS był urządzeniem brzegowym i bezpośrednio do niego był podłączony kabel od operatora. Internet jaki posiadam to standardowe udostępnienie za NATem operatora, ale może kiedyś postaram się o zewnętrzny adres IP dlatego już...- goldi11
- Temat
- nas ts-251
- Odpowiedzi: 6
- Forum: Sieć, routing i VPN (QNAP, Qhora, Switch)
-
G
Dyskusja Uruchomienie xeams
Dzięki, temat do zamknięcia.- goldi11
- Post #5
- Forum: Centrum aplikacji (App Center / QPKG)