-
Dyskusja TS-251A+TR-004 i UPS CyberPower UT850EG
Nie mam, ale się przymierzam :) z tego co wyczytałem z instrukcji, The RAID enclosure enters standby mode under the following conditions: • The host enters hibernation or standby mode or is powered off. The RAID enclosure only enters sleep mode if the USB power design of the host supports this...- gonzul
- Post #2
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Dyskusja Zdalna replikacja NAS to NAS
Logi są ok, 127.0.0.1 odnosi sie do twojego serwera (bo to on inicjuje zdarzenie) a 192.168.0.5 to IP urządzenia z którego sie podłączyłeś, komputer tablet lub telefon i uruchomiłes replikacje. Co prawda błąd snapszota wiele mi nie mówi bo mam to wyłączone U mnie replikacja ts253->ts219 działa...- gonzul
- Post #8
- Forum: Backup i migawki (HBS 3, Qsync, SnapSync)
-
Download [RC3] QTS 4.2.0 Build 0918 | ARM & x86
Na 253PRO począwszy od RC1 nie działa QFile dla iOS, w 20150918 nic sie nie zmienilo, Aczkolwiek można już zmienić hasło użytkownika. Coś za coś :-) Ale dobra wiadomość jest taka ze na build 0919 (RC4) już działa :-)Sprawdzone na TS-253PRO i TS-219P -
QNAP TS-453 Pro - czy to dobry wybór ?
Moja kostka 8gb kingstona kosztowała 179,83 w sferisie do odbioru własnego. Dziś jest po 183,33 Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk- gonzul
- Post #29
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Pomoc Wyłaczenie automatycznego tworzenia folderu /Multimedia/TV/Recordings
Nie mam zainstalowanego ergo włączonego. Pewnie jest jak mówisz. Można zamknąć temat. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk- gonzul
- Post #14
- Forum: QuMagie, Photo, Video i Music Station
-
Pytałem gdzie to wyłączyć w Kodi a nie gdzie jest HD station No ok :) to kończy temat. Ostatecznie ukrywam Dzieki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk- gonzul
- Post #12
-
Gwiazdorzycie chłopaki ... Co do czytanie ze zrozumieniem odesłabym do mojego pierwszego postu. Ale skoro juz sie bawimy w taplanie w błocie ... to żeby coś wyłączyć trzeba to najpierw mieć zainstalowane. A skoro piszę że nie mam zainstalowane to nie mogę wyłączyć ... więc skoro rozwiązanie wg...- gonzul
- Post #10
-
Napisze jeszcze raz - stacji monitoringu nie mam :) Chcesz mi powiedziec ze mam sobie zainstalowac stacje monitoringu zeby ją wyłączyc?- gonzul
- Post #8
-
Stacji monitoringu nie mam a gdzie tego szukać w kodi ?- gonzul
- Post #6
-
Jest to pewne rozwiazanie :) ale nie o take ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk- gonzul
- Post #3
-
Witam W udziale /Multimedia mimo usuwania automatycznie tworzy mi sie katalog TV z podkatalogiem Recordings. Nie mam włączonego monitoringu ani żadnych stacji TV. Jak to wyłączyć? Jaka aplikacja to może tworzyć? TS-x53- gonzul
- Temat
- multimedia qnap
- Odpowiedzi: 13
-
Co do pamięci to polecam KINGSTON SODIMM DDR3L KVR16LS11/8 gdziekolwiek taniej znajdziesz. Kolegi proponowali, ja kupilem i dziala bez problemow ;)- gonzul
- Post #25
-
Ja mam podobnie do killjoya, QNAP TM jest backupem dla ssd systemowego. Resztę trzymam na QNAP + dyski zewnętrzne ale TM do tego nie mieszam. Backup załatwia mi manager na QNAP. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk- gonzul
- Post #20
-
Dyskusja Vmobile - dostęp z "zewnątrz"
Jeżeli nadal z tym walczysz to VPN powinien rozwiązać problem. Oczywiście na publicznym IP. Choć nie musi być stałe. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk- gonzul
- Post #3
- Forum: Urządzenia mobilne i Narzędzia użytkowe
-
Witam Serdecznie
Nie zastanawiaj sie, kupuj takiego na jakiego cię stac Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk- gonzul
- Post #3
- Forum: Witaj nieznajomy!