-
G
szybkość wydruku
Witam! No niestety tak jest od początku, instalacja nowego oprogramowania nie pomaga ale na szczęście zakupiłem dwa te serwery i bedę dziś instalował ten drugi, zobaczę czy będzie działo się to samo jeśli nie to znaczy że jest coś nie tak z tym qnapem dzięki za odpowiedz i napiszę co i jak- gp_pilot
- Post #7
- Forum: Archiwalne (Nieaktualne)
-
G
szybkość wydruku
I jak tam z tą drukarką? Pozatym mam taki problem ze kazdorazowo kiedy chcę podłączyc sie do drukarki z kolejnego komputera za każym razem mam komunikat ze serwer nie ma zainstalowanych prawidłowych sterowników do drukarki, jak te sterowniki zainstalować dla serwera?- gp_pilot
- Post #5
-
G
szybkość wydruku
Jest to drukarka hp1022, po kliknięciu drukuj przy dobrze skonfigurowanej drukarce trzeba odczekać jakieś 2min dopiero następuje wydruk- gp_pilot
- Post #3
-
G
szybkość wydruku
Witam wszystkich! Jestem nowym userem QNAP TS-109, używam go w pracy podłączony jest do małej sieci 8 komputerów, mój problem polega na tym, ze mam podłączona drukarkę do qnapa ale niestety drukowanie odbywa się bardzo wolno, dużo wolniej niż odbywało się to jak drukarka była podłączona do...- gp_pilot
- Temat
- Odpowiedzi: 12
-
G
Dyskusja Problem z wydrukami
Witam wszystkich! Jestem nowym userem QNAP TS-109, używam go w pracy podłączony jest do małej sieci 8 komputerów, mój problem polega na tym, ze mam podłączona drukarkę do qnapa ale niestety drukowanie odbywa się bardzo wolno, dużo wolniej niż odbywało się to jak drukarka była podłączona do...- gp_pilot
- Temat
- ts-109
- Odpowiedzi: 2
- Forum: Udostępnianie plików, uprawnienia i AD