-
Gw-Service odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.@Silas Mariusz No ogarnąłem i z terminala wbijam normalnie do folderów i podfolderów. -
Gw-Service odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.No @Silas Mariusz coś mi to nie wychodzi :) Czy możemy się umówić na Priv, dam Ci dostęp i sprawdzisz co i jak. Tylko nie na zasadzie poklikasz i działa. Chciałbym to Sam wykonać, przy twojej pomocy :) Tak dla nauki i wiedzy. Dziś rano... -
Gw-Service odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.Jeśli to nie kłopot o "tutka" poproszę. Nie jestem tak zaawansowany jak Ty. Co do problemu, Oni kiedyś mieli agregację folderów włączoną, bo tam kombinowaliśmy coś właśnie z "prawami" do konkretnych folderów dla konkretnego usera. Mam tutaj na... -
Gw-Service odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB.Dokładnie tak, zmieniło się na ACL 2.0 za moją zgodą ale już nie działało jak było ACL 1.0 na sto procent. Bo zgłoszenie pierwsze o skanach miałem 7:10 a ja logowałem się na serwer po godzinie 9 i chyba wtedy to kliknąłem. -
Gw-Service odpowiedział w temacie Pomoc Aktualizacja QtsHero 6.0 i nie działa skan do podfolderów SMB."...prawa dostępu - działa to zgodnie z założeniemi..." Prawa pełna kontrola, zarówno w folderze głównym udostępnionym jak i podfolderze, i nigdy w żadnym urządzeniu nie było z tym problemu. "...czy user loguje sie na drukarce żeby zrobić... -
Gw-Service napisał nowy temat.Witam szanownych forumowiczów, mam w jednej z firm dwa TS-464Ue , po ostatniej aktualizacji przestało mi działać poprawnie skanowanie SMB z wszystkich drukarek w firmie i dla wszystkich użytkowników ale tylko jeśli Skan leci do takiej...