-
Dyskusja Jaki UPS do Qnap TS 251
@maks87 nie pokazuje szacowanego czasu na tej zakładce z tym modelem. Nigdy nie sprawdzałem max. pracy - Qnap (2HDD) ustawiony jest na wyłączenie po 5min pracy na UPS. Potem podtrzymuje już modem i router. wg. producenta Czas podtrzymania (100W) - 0h 20 min ale np. telewizor 47' uciągnął mi...- karto
- Post #20
- Forum: Kompatybilność dysków i urządzeń peryferyjnych
-
Dyskusja Jaki UPS do Qnap TS 251
u mnie sprawdza się power walker 850 jest wspierany i działa bardzo dobrze z Qnap'em- karto
- Post #18
-
QNAP TS212P czy sie oplaca kupic
u mnie właśnie 212p jest do takich zadań jakie założyłeś i daje sobie bardzo dobrze radę.- karto
- Post #12
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Download wNetUse
No jasne że możesz. Przy okazji piwo postawisz :D Nikt nie zgłasza czy coś dodać , ująć ..czyli program jest wystarczalny :p Czy ktoś go testował na Win 10 ?- karto
- Post #8
- Forum: Oh'Linux? Software hacking i QNAP modding
-
Dyskusja UPS do QNAP ds 251
mam Power Walker 850 ale bez lcd bo szkoda kasy na zbędny badziew i działa ok będzie dobry- karto
- Post #4
- Forum: Podstawowe ustawienia i inicjalizacja systemu
-
Kamery IP ala EPCAM 1.3 i 2.0mpix tubowe oraz kopułowe - 50 PLN netto
są kamerki? poproszę o info jak zakupić 2 szt -
Kamery IP ala EPCAM 1.3 i 2.0mpix tubowe oraz kopułowe - 50 PLN netto
poproszę 2 szt :-) -
wNetUse - aktualizacja
kosmetyka, m.in. - poprawiony TabOrder na Formie - "odgwiazdkowany" użytkownik - usunięty niepotrzebny kod- karto
- Aktualizacja zasobów
- Kategoria: Dla developerów
-
Download wNetUse
karto zaktualizował wNetUse: aktualizacja Przeczytaj więcej o tej aktualizacji...- karto
- Post #2
- Forum: Oh'Linux? Software hacking i QNAP modding
-
wNetUse 1.0.1
- karto
- Zasób
- mapowanie
- Kategoria: Dla developerów
-
Instruktaż/Tutorial Mapowanie udziałów sieciowych w Windows Vista i nowszym
Można testować: wNetUse- karto
- Post #25
- Forum: Wiki & FAQ
-
Instruktaż/Tutorial Mapowanie udziałów sieciowych w Windows Vista i nowszym
jako że sporo montuje się udziałów w spółkach gdzie pracuje, a nie podobało mi się rozwiązanie ze skryptami, bat'am to napisałem sobie programik. działa od win xp po 8 bez problemu. jakby było zainteresowanie to można byłoby podpieścić i skompilować wersje dla forum.- karto
- Post #22
- Forum: Wiki & FAQ
-
QNAP TS-453 Pro - czy to dobry wybór ?
w 4z5 Qnap'ów mam dyski WD RED od 1TB do 3TB pierwszej i ostatniej generacji można powiedzieć. Najstarsze maja cos ok 2,5 roku pracy i jest ok. Żadnych błędów, awarii etc. W domu też mam REDy ;) 1+3. także polecam- karto
- Post #10
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Dyskusja UPS do Qnap TS-453 Pro
powerwalker 850 tez dobrze działa z qnap'em. można polecić- karto
- Post #7