-
Kupię Qnap TS-251+
Cena w licytacji przedstawia realną cenę sprzedaży . Cena jest real Cena jest realna ile ktoś za ten przedmiot jest w stanie zapłacić . Tak że licytacja jest wyznacznikiem ceny- kismet75
- Post #9
- Forum: Giełda: Sprzedam / Kupię (Używane i Nowe)
-
Kupię Qnap TS-251+
Na allegro ostatnio była używka Serwer NAS QNAP TS-251+ / 2x2TB / 8GB RAM / J1900- kismet75
- Post #7
-
Kupię Qnap TS-251+
Ile posiada gwarancji ten nas , kiedy kupiony . Bo jak bez gwarancji to trochę drogo .- kismet75
- Post #5
-
Kupię Qnap TS-251+
W sumie jeszcze nie kupiłem nas .Proszę o propozycję cenową na pw z dyskiem lub bez- kismet75
- Post #3
-
NAS do domowego zastosowania +-1200-1300zł
Podepnę się pod temat bo mam dylemat co ostatecznie wybrać do zastosowań domowych serwer multimedialny i serwer dlna co będzie lepsze QNAP TS-251B-2G czy też QNAP TS-251+-2G . W jednym i drugim można dołożyć pamięć ram . ten 251+ chyba starszy modelowo ale czy lepszy parametrami .- kismet75
- Post #8
- Forum: Przed zakupem... (Porady i dylematy)
-
Kupię Qnap TS-251+
Witam jestem zainteresowany zakupem Qnap TS-251+ interesuje mnie wersja z dyskami lub bez . Jeśli ktoś zamierza sprzedać ten sprzęt i zrobić przesiadkę na coś mocniejszego zapraszam do kontaktu . Temat podbijam ciągle aktualne możliwość zakupu poprzez allegro lub inne propozycje . Rozważę zakup...- kismet75
- Temat
- kupię qnap qnap ts-251+ ts-251+
- Odpowiedzi: 8
-
Witam
Jestem tu nowy chciałbym się przywitać z wszystkimi użytkownikami forum .Pozdrawiam- kismet75
- Temat
- Odpowiedzi: 1
- Forum: Witaj nieznajomy!