Recent Content by krash

1. K

Pomoc (warn) rtorrent: watchdog svc: rtorrent is down. Relaunching...

Jak przywrócę kopie NAS z pół roku temu to wszystko działa więc to nie ram. Nie mogę zostać na tym starym sofcie
  2. K

@Silas Mariusz Jednak dalej problem występuje skasowanie sesji nie pomaga już wyskakuje błąd o pełnym dysku (jest dostępne 2TB) Takie coś w katalogu reports: 1732978037 C Caught signal: 'Non-existent physical address.'. ---DUMP--- Caught SIGBUS, dumping stack: /usr/bin/rtorrent/bin/rtorrent()...
  3. K

Dzięki pomogło :) Robiłem to wcześniej tylko nie restartowałem NAS może dlatego nie zadziałało.
  4. K

Hej Ninby download station tez nasluchuje na tym porcie odinstalowalem ale to nie pomogło. Ja mam ustawiony port 42000
  5. K

Hej Mam problem po aktualizacji NAS QTS 5.2.1.2930 z rtorrentem nie chce sie uruchomic.Próbowałem restart NAS, reinstalacje i sposoby z podobnych watków i nic.Czasmi uruchomi sie na 1 minute działa sprawdzanie ale po chwili wyskakuje bład jak w tytule. Prosiłbym o pomoc dzieki
  6. K

Pomoc Dysk usb po pewnym czasie przestaje odpowiadać

Pomogło :) Dzieki Królu złoty
  7. K

Racja jest nowy to lecę z tematem
  8. K

Ok. Dzięki. Dam znać jeśli rozwiąże problem
  9. K

Działało bo to niedawno się stało ale czy na to miał wpływ soft hmm. Jak cofnąć się z softem oprócz migawki?
  10. K

Hej Mam taki problem ze od jakiego czasu mój Dysk USB na którym ma filmy, zdjecia itd. przestaje być widoczny w file station (nie widać katalogów) i oczywiscie Plex tez nie widzi plików. Dysk jest wykrywany w podłączonych urządzeniach wewnętrznych Ale tutaj juz nie: Nie da się go wysunąć z...