Recent Content by losho87

1. L

Pomoc problem z cloud i DDNS

Temat ogarnięty można zamknąć,
  2. L

AD1 jak mam sprawdzić jaki mam adres? założyłem też konto na NOIP.com i tam też mam założonego hosta z innym IP AD2 chyba ten 193.33.125.246 AD3 Poproszę o link
  3. L

dodatkowo a app center nie mam żadnych aplikacji jest za to komunikat : NAS nie mógł uzyskać informacji o aplikacjach. Sprawdź ustawienia sieci.
  4. L

dalej nic. w diagnostyce konfiguracji qnap cloud poakzyje się coś takeigo: ------ NAT PMP Diagnostics ------ initnatpmp() returned 0 (SUCCESS) using gateway : 192.168.0.10 sendpublicaddressrequest returned 2 (SUCCESS) readnatpmpresponseorretry returned -7 (FAILED) ------ UPnP Diagnostics ------...
  5. L

witam, mam problem z połączeniem się z chmurą na moim QNAP TS-212P. Za każdym razem wyskakuje komunikat o braku sieci. NIe wiem o co w tym chodzi dodatkowo przy automatycznej konfiguracji chmury poakzuje sie komunikat o braku routera upnp co mnie dziwi bo w ustawieniach routera jest to właczone...
  6. L

Pomoc udostępnianie danych NAS po za sieć lokalną

Witam, zakupiłem TS-212P i chciałbym udostępnić pliki po za sieć domową. Jako, że jestem laikiem proszę o łopatologiczną instrukcję krok po kroku. Ogólnie urządzenie super ale nie wiem jak się nim posługiwać. Z góry dzięki za każde wsparcie.
  7. L

Witam Wszystkich!

Witam, właśnie zaczynam swoją przygodę z NAS. Mam nadzieję, że mogę liczyć na Wasze wsparcie.